Γι' άλλη μία φορά, η εκπομπή «Magic Euroleague» της WEB TV του SDNA περιλάμβανε... καυτά σημεία, όπου η συζήτηση άναψε και οι παρουσιαστές της κατέθεσαν τις απόψεις τους. Μεγάλο κομμάτι της συζήτησης, μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στην Αγία Πετρούπολη, περιστράφηκε γύρω από τον προπονητή της ομάδας και την εμμονική κριτική που του ασκείται.
Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής, ενώ μόλις είχαν προηγηθεί πλάνα από τη συνέντευξη Τύπου. Τη συζήτηση άνοιξε ο διευθυντής του SDNA, Βασίλης Παπαθεοδώρου.
«Δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με τον Πεδουλάκη, και το λέω τώρα που έχει κερδίσει. Είναι μία πολύ δύσκολη σεζόν για τον ίδιο και δεν ξέρω πώς μπορεί να αντέξει αυτό που συμβαίνει. Αυτά τα "ρε Αργύρη, δεν μπορείς να κερδίσεις ούτε τη Ζενίτ και πώς έχασες ολόκληρη διαφορά 12 πόντων" δεν είναι ωραία.
Έχει διανύσει 30 χρόνια καριέρας για να φτάσει εδώ. Σωστά γίνεται και πρέπει να γίνεται κριτική και πρέπει να κριτικαριστεί σκληρά γιατί και το αλάθητο του Πάπα δεν έχει και ενδεχομένως να τον βοηθήσει κιόλας μια σωστή κριτική, αλλά όχι τέτοιο ξέσκισμα. Και μου κάνει εντύπωση που γίνεται από κόσμο που έχει ζήσει και πολύ καλές και πολύ κακές στιγμές με τον Παναθηναϊκό κι έχει μία εμπειρία. Αυτό όμως, που γίνεται είναι εκτέλεση, μιλάμε για δολοφονίες χαρακτήρων, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ξαφνικά αντιμετωπίζουμε μία κατάσταση ισοπέδωσης. Και με ποιες μπασκετικές γνώσεις ένας μέσος φίλαθλος ξεσκίζει έναν προπονητή που μπροστά μας είναι πυρηνικός φυσικός στο μπάσκετ. Αν καθίσει τρία λεπτά με οποιονδήποτε προπονητή ένας φίλαθλος που τον ξεσκίζει, και ακούσει γιατί έκανε αυτό ή εκείνο θα σηκώσει τα χέρια ψηλά και θα πει παραδίνομαι. Τώρα ο Φριντέτ είναι καλός με 22 πόντους, ο Καλάθης είναι μαγικός με 15 ασίστ, αλλά ο Πεδουλάκης είναι άσχετος, επειδή έχασε διαφορά. Στις νίκες είναι μάγκες οι παίκτες και στις ήττες φταίει πάντα ο Πεδουλάκης. Ε δεν γίνεται αυτό. Οι δημοσιογράφοι και άνθρωποι που είναι μέσα στο μπάσκετ, κρατούν μια ψύχραιμη στάση, περιμένουν να δουν αποτελέσματα και να τον κρίνουν αυστηρά, αλλά τα εκατοντάδες ποστ και tweet που ξεσκίζουν με ευκολία κάποιον δεν βοηθάνε καθόλου την κατάσταση» ήταν κάποια από τα λόγια του, με τον Τόλη Κοτζιά να επισημαίνει: «Έχουμε 11 εκατομμύρια προπονητές, δεν σταματά ποτέ αυτό».
Από την μεριά του, ο Άρης Λαούδης τόνισε: «Εγώ νομίζω ότι υπάρχουν δύο πράγματα για τον Πεδουλάκη. Το ένα ότι ο Πεδουλάκης εξαρχής έχει πολλούς φανατικούς haters και το δεύτερο ότι αντιμετωπίζεται από τους Παναθηναϊκούς ως ο άνθρωπος που είναι πάντα για ένα διάστημα».
Δείτε το σχετικό απόσπασμα: