MENU

Το πρωτάθλημα «ΕΚΑ Μπάσκετ - Νίκος Γκάλης» συνεχίζει να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα. Κάτι που αποτυπώνεται και στην αθρόα προσέλευση αθλητών κάθε χρόνο, στο πρωτάθλημα το οποίο εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Το απόγευμα της Δευτέρας (28/09) πραγματοποιήθηκε, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, η Τελετή Έναρξης του 41ου Εργασιακού Πρωταθλήματος με την επωνυμία ΕΚΑ Μπάσκετ Νίκος Γκάλης.

Άνθρωποι του αθλητισμού και όχι μόνο έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, δίνοντας επιπλέον λάμψη και αίγλη με την παρουσία τους. Εκεί έγινε αναδρομή στις προηγούμενες σεζόν και την εξέλιξη που έχει το πρωτάθλημα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ξεχωριστή ενότητα αποτέλεσε η απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2026 της FIMBA, που έλαβε χώρα στην Αθήνα, με τεράστια προσέλευση αθλητών από την Ευρώπη και όχι μόνο.

Στο περιθώριο της Τελετής Έναρξης βραβεύτηκαν ο Γιάννης Παπακώστας, ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Αττικής, η Χριστίνα Αμερικάνου, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, αλλά και η Πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ, Ρωξάνα Μπέη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΕΚΑ, Γιώργος Στεφανάκης, που αποτελεί συνοδοιπόρο της προσπάθειας όλα αυτά τα χρόνια.

Το 41ο «ΕΚΑ Μπάσκετ - Νίκος Γκάλης» είναι εδώ!