Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Σίγουρα το άρθρο μας που μπήκε, μπήκε μέτα από πολλή σκέψη και στοχευμένα. Η πληροφορία ευσταθεί είναι από βάσιμη πηγή. Περιμένοντας το ΟΚ της Ευρωλίγκα τα παιχνίδια της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα γίνουν στην Κύπρο. Είναι ένα νέο που χαροποιεί τον μπασκετικό κόσμο της Κύπρου. Όπως αναφέρει και το ρεπορτάζ μας ο εκ των προέδρων της Μακάμπι Σιμόν Μιζράχι συναντήθηκε στο “Νεόφυτος Χανδριώτης” με τον πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο πρόεδρος ζήτησε γραπτώς το αίτημα, το έστειλαν και η Κυπριακή Δημοκρατία απάντησε θετικά. Απομένει το ΟΚ από την Ευρωλίγκα»
Για την κατάσταση στο Ισραήλ: «Δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Ισραήλ με την εμπόλεμη κατάσταση. Σίγουρα όμως καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν θέλει να παίξει στο Τελ Αβίβ. Έχουμε αποδείξει στην Κύπρο ότι μπορούμε να διοργανώνουμε και να φιλοξενούμε τέτοιες διοργανώσεις. Μέχρι χθες δεν είχε κάποια απάντηση από την EuroLeague όμως λογικά οι εξελίξεις τρέχουν. Μακάρι να γίνει. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προοπτική. Αναμένουμε μέχρι το τέλος της ημέρας ή αύριο να έχουμε εξελίξεις»
Για το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες: «Θα τολμήσω να πω πως τα παιχνίδια θα γίνουν στο “Σπύρος Κυπριανού” στη Λεμεσό. Η κυβέρνηση έχει επενδύσει σε αυτό το γήπεδο, σαν Κύπριοι έχουμε φιλοξενήσει τέτοιες διοργανώσεις. Σε θέματα ασφάλειας είναι πιο εύκολο και είναι καλύτερα. Εκεί θα γίνουν οι αγώνες αν έρθει η Μακάμπι»
Αν θα υπάρξει κόσμος στο γήπεδο: «Δεν είμαι σε θέση να πω αν θα υπάρχει κόσμος. Περιμένουμε τις ανακοινώσεις»