MENU

*Φαγώθηκε όλη η πιάτσα να μάθει με ποιον δημοσιογράφο και μάλιστα του ποδοσφαίρου είχε δικαστική διαμάχη ο Παναγιώτης Αναστόπουλος. Άντε θα σας δώσουμε μια βοήθεια. Υποστηρίζει ότι η Εγκληματική Οργάνωση του ποδοσφαίρου ήταν μια σκευωρία... Μήπως θέλετε να στρώσουμε και... κόκκινο χάλι για να φτάσετε στη σωστή απάντηση;

*Ο Τζέιμς «απάντησε» μέσα σε δύο μέρες που είναι το πάτωμα και που το ταβάνι του. Στη Μαδρίτη 35, δυο μέρες μετά ο χειρότερος συμπαίκτης. Προσοχή: Όχι ο χειρότερος παικτης, αλίμονο αν κριθεί για ένα κακό βράδυ στο οποίο μάλιστα έβαλε και 16 ποντάκια. Η συμπεριφορά του ήταν το λιγότερο τραγική. Κανένας άλλος παικτης στην Ευρωλίγκα δεν έχει αυτό το υφάκι.

*Κάνει τρίτο φάουλ, πάει να τον βγάλει ο Πιανιτζιάνι, του λέει άσε με μέσα. Κάνει τέταρτο φάουλ, γίνεται έξαλλος. Μπαίνει, τα κάνει σαλάτα, τον σημαδεύουν στην άμυνα, κι ο φουκαράς ο Σιμόνε τον βγάζει στο τάιμ άουτ που καλεί. Δείτε τώρα τι επακολούθησε...

*Ασέβεια Νο1: Φεύγει από εκεί που είναι όλοι οι παίκτες και πάει τέρμα, σχεδόν δίπλα στους δημοσιογράφους. Έχει γίνει Τούρμπο.

*Ασέβεια Νο 2: Ηχεί η κόρνα και ξαφνικά ένας μαινόμενος Τζέιμς δεν χαιρετάει κανέναν από τους πρώην συμπαίκτες του, για να τους συγχαρεί, δεν μένει με τους νυν συμπαίκτες του να κάνει το καθιερωμένο «ζντο», διασχίζει όλο το γήπεδο και μπαίνει για μπάνιο.

*Ασέβεια Νο3: Βγαίνει από το ντους σε χρόνο ρεκόρ και πάει μέσα στην άδεια σάλα να δει κάποιους δικούς του. Τον βλέπουν 400 Παναθηναικοί και αρχίζουν να τραγουδάνε το όνομα του. Αντίδραση; Όχι να χαιρετίσει, αλλά δεν γύρισε... ούτε να κοιτάξει. Δείτε και το βίντεο για απόδειξη... Όταν τα φτιάξει όλα αυτά θα μπορεί να καθιερωθεί σε ομάδα του πρώτου επιπέδου.

https://streamable.com/r0skt

*Στον ΕΣΑΚΕ κάνουν αγώνα για την ομαλότητα του πρωταθλήματος. Τόσο πολύ ώστε στην επίσημη βαθμολογία ο Ολυμπιακός παραμένει δεύτερος. Κι αν για την πρώτη υπόθεση υπάρχει το νομικό πάτημα ότι δεν έχει τελεσιδικήσει καθώς έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, με την δεύτερη γίνεται φανερό ότι κάνουν τα στραβά μάτια. Κι οι άλλες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον πρέπει να κάνουν υπολογισμούς κάθε φορά που βλέπουν τη βαθμολογία...

*Μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες. Σαν και του Άρη. Κέρδισε τα ματς που έπρεπε, βγήκε από το πρόβλημα, σχεδόν εξασφαλίστηκε και τώρα τα ακούει και ο Καστρίτης που αυτή τη στιγμή είναι πολυτέλεια για τον Άρη στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Αλλά το έχουν και στον Άρη και στον ΠΑΟΚ, να ζουν νομίζοντας ότι το ημερολόγιο γράφει, έτος 1990...

*Μιας και είπαμε ΠΑΟΚ. Αθόρυβα, σχεδόν χωρίς να το ξέρει κανείς, και πέραν των όσων συνέβησαν τότε πριν τα ματς με την ΑΕΚ για να επιστρέψουν οι Γκος-Χάτσερ, την ομάδα την έχει κρατήσει ζωντανή ο Σαββίδης. Πώς; Με ενέσεις παίρνει ζωή ένας οργανισμός που βρέθηκε σε κώμα...

*Με τους ξένους-λαβράκια που έφερε ο Μπλατ, τι νέα; Γκος-Ουίλιαμς, Λεντέι, Τουπάν και Τίμα. Προίκα που θα αφήσει με τα κλειστά διετή συμβόλαια, ε; Ακόμα στο πάρκινγκ θα ήταν ο Μπαρτζώκας αν είχε φέρει με δύο εκατομμύρια ευρώ τέτοια τετράδα...

*Ο Ιωνικός δεν είναι ότι απλά ανεβαίνει. Θα πρωταγωνιστήσει στην Α1. Και με την έδρα που θα έχει, αν κάνει καλές επιλογές ξένων, αυτόματα θα έχουμε έναν ακόμα «Προμηθέα» στο πρωτάθλημα.

*Για πάμε και στον Παναθηναϊκό. Εντάξει, για όσα κάνουν Καλάθης, Τόμας, Λάνγκφορντ έχουν γραφτεί σχεδόν όλα. Ξέρετε όμως από ποιον είναι εντυπωσιασμένοι στον Παναθηναϊκό; Τον Κιλπάτρικ. Κι ας μην έχει βγάλει μάτια, είναι το ιδανικό ταίρι του Καλάθη. Παίζει για την ομάδα, είναι τανκ, δεν φοβάται την ευθύνη, και στην άμυνα είναι σταθερά παίκτης του «8». Δεν κλέβει ποτέ, και έχει ανεβάσει τρομερά το επίπεδο της προπόνησης.

*Και τώρα που προσαρμόστηκε, είναι σταθερή απειλή από μακριά. Χωρίς να έχει βάλει όσα πρέπει και όσα μπορεί με βάση τις ικανότητες του. Ξέρει όμως, ποια σουτ πρέπει να πάρει, είναι παίκτης οικονομίας και αποδέχεται τον ρόλο του δίπλα στον Νικ.

*Τώρα ας πάμε και στο ψητό. Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει ήδη και δουλεύει για την επόμενη σεζόν. Εκτός Ελλάδας βρίσκεται ο πρώτος του στόχος. Εκτός Ευρώπης. Εντοπίστηκε πάντως. Από ένα πρωτάθλημα που δεν έχει ξαναπάρει παίκτη, ειδικά με τέτοια κοψιά; Ποτέ!

*Πριν κάνα δυο χρόνια, είχε βάλει ο Γιαννακόπουλος στο μάτι τον Φριντέτ που είναι μέγας... φονιάς και για τους Χ-Ψ λόγους τότε δεν ήρθε. Πήρε υπεραξία και τώρα πήγε στο ΝΒΑ. Για αυτό και τώρα κοιτάνε ακόμα νωρίτερα, να μαγειρέψουν πριν πεινάσουν και ο παίκτης φτάσει σε απλησίαστη τιμή.

*Σκεφθείτε, ψαχτείτε και εδώ είμαστε να μιλήσουμε με ονόματα. Είναι πάντως παικτάρα και... εκπληξάρα αν γίνει.

Ο παικταράς που έβαλε στο μάτι ο Παναθηναϊκός και η ασέβεια του Τζέιμς!