MENU

Όπως είναι φυσικό, οι δηλώσεις του παλαίμαχου Γάλλου ποδοσφαιριστή έχουν προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στην Ισπανία και όχι μόνο.

Ο Αμπιντάλ κλήθηκε να σχολιάσει τον τελικό του πρόσφατου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στον οποίο η εθνική ομάδα της χώρας του αντιμετώπισε την Πορτογαλία. Και δεν έριξε απλά... σποντάρες, αλλά ταβανόπροκες!

«Ας δούμε την Πορτογαλία. Δεν χρειάζεται να παίξεις καλά, αλλά να νικήσεις. Με πέναλτι και χωρίς, απλά μετράει η νίκη. Αν κερδίσεις προχωράς στη διοργάνωση. Αυτό είναι και πρέπει να το αποδεχθείς. Η Γαλλία πραγματοποίησε καλό τουρνουά, αλλά είχε την ατυχία γιατί ο Ζινιάκ αστόχησε σε κρίσιμο σημείο. Αν σκόραρε θα παίρναμε το τρόπαιο. Ο Ρονάλντο βγήκε γιατί τραυματίστηκε και αυτό ήταν πρόβλημα για την... Γαλλία και πλεονέκτημα για την Πορτογαλία (γέλια).

Οι παίκτες ήταν πιο ήρεμοι χωρίς τον Ρονάλντο, αφού κανονικά παίζουν για αυτόν και χωρίς εκείνον στο γήπεδο υπάρχει περισσότερο ομαδικό πνεύμα, λιγότερη πίεση. Για την Γαλλία ήταν ένα σοκ γιατί χωρίς τον Κριστιάνο έπρεπε να παλέψουν περισσότερο. Δείτε ποιος σκόραρε, κάποιος που δεν είχε παίξει ποτέ έτσι. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και ήταν είναι να έρθει η ώρα σου θα έρθει» ήταν τα λόγια του Αμπιντάλ που συζητιούνται ήδη!

«Κράξιμο» Αμπιντάλ σε Κριστιάνο Ρονάλντο