MENU

Στο SDNA μας αρέσει να διαβάζουμε τα σχόλια των αναγνωστών. Και να ανεβάζουμε τον πήχη των προσδοκιών. Των δικών σας και των δικών μας. Δεν ξέρουμε αν αυτό που κάνουμε είναι τρελό, αλλά με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του SDNA αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε στο μεγάλο βήμα. Αλλάζουμε, χωρίς να βουλιάζουμε. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι και να φέρουμε την κοινότητα των αναγνωστών ακόμα πιο κοντά σε εμάς, Κι εμείς να έρθουμε πιο κοντά σε εσάς.

Κατά καιρούς, είτε σε live γεγονότα, είτε σε σχόλια κάτω από blogs, ή άρθρα, υπήρξαν φίλοι που μας ζητούσαν να προχωρήσουμε σε ένα μεγάλο βήμα. Σε μία εποχή που το ίντερνετ μεγαλώνει κάθε λεπτό που περνάει το σκεφτήκαμε πολλές φορές. Ζυγίσαμε την κατάσταση, είχαμε και τους δικούς μας ανθρώπους, τον Θάνο και την Ειρήνη να επιμένουν στη χρησιμότητά της καινοτομίας, τον Χρήστο Σταθόπουλο που χαμογέλασε όταν οι προαναφερόμενοι επιβεβαίωσαν ταυτόχρονα (!) τις σκέψεις του και σήμερα 17 Δεκεμβρίου 2016 το SDNA παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα βήματα πρωτοπορίας που έχουν παρουσιαστεί ποτέ στο ελληνικό αθλητικό ίντερνετ.

Το SDNA Club είναι γεγονός φίλε μας, φίλη μας. Ενα Club χωρίς dress code, χωρίς κρατήσεις ρεζερβέ χωρίς πόρτα, αλλά με αρχές και ήθος, το οποίο όλοι πρέπει να προασπίσουμε ώστε αυτό το εγχείρημα να μείνει ζωντανό.

Στο δρόμο που βαδίζουν τα κορυφαία sites του κόσμου, το SDNA δημιουργεί και σας προσκαλεί να γίνεται μέλος του δικού ΣΑΣ Club, της κοινωνίας των αναγνωστών, όπου η πλάκα, το χιούμορ, η χαρά, η λύπη θα εκφράζονται με πιο άμεσο τρόπο.

Το SDNA αλλάζει και σας καλεί να μπείτε στην παρέα του. Στο Club που δημιουργήθηκε δε θα έχετε μόνο τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το ατομικό προφίλ σας.

Μέσα στο SDNA Club θα βρείτε και κάτι μοναδικό για τα σύγχρονα δεδομένα του ελληνικού ίντερνετ. Το Forum του SDNA είναι έτοιμος να σας υποδεχτεί και να σας προσφέρει για πρώτη φορά την ευκαιρία της επικοινωνίας σε μία πλατφόρμα που δεν υπήρξε ποτέ σε κανένα μεγάλο ενημερωτικό site της χώρας. Πάρτε μέρος στη συζήτηση, γεννήστε τα δικά σας θέματα, επικοινωνήστε. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι με έναν όρο όμως: Σεβασμός και σωστή συμπεριφορά.

Σας θέλουμε όλους εκεί και παρότι εσείς θα είστε οι απόλυτα υπεύθυνοι για αυτά που γράφετε, να είστε σίγουροι ότι εμείς δε θα επιτρέψουμε τη δική μας πλατφόρμα διαλόγου να μετατραπεί σε μία πλατεία ανταλλαγής ύβρεων.

Ενα Club όμως είναι και κάτι περισσότερο, πάντα με σεβασμό στις επιθυμίες του αναγνώστη. Ετσι λοιπόν, κάνοντας log in μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας σελίδα του SDNA. Να βάλετε προτεραιότητα στις ειδήσεις που εσείς θέλετε να διαβάζετε και να εμφανίζονται αποκλειστικά και μόνο οι ειδήσεις, το περιεχόμενο, οι bloggers που εσείς αγαπάτε, ή επιθυμείτε.

Το SDNA σας προσφέρει μία άκρως personalised σελίδα, όπου η ιεράρχηση των θεμάτων γίνεται με βάση τη δική σας βούληση.

Κι επειδή ζούμε στην εποχή του Like, το SDNA προχωράει ακόμα περισσότερο και πρωτοπορεί σε κάτι που ακόμα και το facebook διστάζει να εισάγει. Στα άρθρα του SDNA δε θα υπάρχει μόνο η δυνατότητα του Share, αλλά θα μπορείς να επικροτήσεις, η να αποδοκιμάσεις το περιεχόμενο, πατώντας στο κουμπί Like ή το Dislike. Δύο επιλογές που βρίσκονται δίπλα δίπλα, που σφυγμομετρούν την επιθυμία του αναγνώστη.

Αν επίσης δεν έχεις χρόνο να διαβάσεις κάποια μακροσκελή αριστουργήματα, μην ανησυχείς. Σε διευκολύνουμε προσφέροντας την υπηρεσία Save For Later, όπου αποθηκεύεις τα αγαπημένα άρθρα σου για να τα διαβάσεις αργότερα.

Το SDNA αλλάζει γενικώς… Και τον επόμενο καιρό θα αλλάξει ακόμα περισσότερο. Ηδη, μια πρώτη ματιά στην πρώτη σελίδα θα σας πείσει, αλλά να είστε σίγουροι ότι δε θα σταματήσουμε εκεί. Εντός των ημερών θα έρθει ακόμα ένα κύμα καινοτομιών αποκλειστικά για τους αναγνώστες μας…

Χρόνια μας πολλά λοιπόν και καλώς να ορίσετε στο Club που σας περιμένει με ανοιχτές τις πορτες του…

Συνδέσου στο SDNA Club εδώ!

Το SDNA Club είναι εδώ και με Forum δυνατό!