MENU

Πάμε να πούμε δυο λογάκια για το βόλεϊ σήμερα. Αλλωστε αυτό είναι ΤΟ θέμα της επικαιρότητας, καθώς έτσι το... αποφάσισαν οι γνωστοί – άγνωστοι.

Καταρχήν νομίζω ότι δεν χρειάζεται να μπούμε στη διαδικασία κουβέντας για το αν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος στην Κυψέλη. Μιλάμε για φάση που βγάζει μάτι και σε χρονικό σημείο τέτοιο που δεν δίνει απλά ένα πόντο αλλά το ίδιο το παιχνίδι αλλάζοντας επί της ουσίας τον νικητή. Ας γινόταν το 13-11 αφού η μπάλα έσκασε ένα μέτρο μέσα και μετά... φιλάκια.

Τέλος πάντων... Αφήνοντας την φάση αυτή, αλλά και το τελικό αποτέλεσμα, που σε καμία περίπτωση δεν λέει την αλήθεια, προχωράμε στην πρώτη ευχάριστη διαπίστωση της βραδιάς. Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ και τολμούμε να το πούμε αυτό παρά την ήττα, που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται κιόλας. Ηταν τόσο πειστική η εμφάνιση της ομάδας ώστε ακόμη κι αν δεν την άφησαν να κερδίσει το ντέρμπι φώναξε εμφατικά με την παρουσία της πως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Ο Παναθηναϊκός είναι ξανά εδώ και τα καλύτερα έρχονται. Θέλουν δεν θέλουν αυτοί που τον είχαν ξεχάσει, τον είχαν του κλότσου και του μπάτσου.

Από εκεί και πέρα και σε ότι αφορά την κλοπή στο φινάλε θα έλεγα πως θα ήταν καλύτερα γι' αυτούς που λέμε και παραπάνω να τον άφηναν να νικήσει. Να το πήγαιναν στο λάου – λάου ρε αδερφέ, άλλωστε αρχή είναι ακόμα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας τόσο έμπειρος διαιτητής μπέρδεψε τη γραμμή του βόλεϊ με αυτή του χάντμπολ. Δεν γίνεται να μην τον είδε γιατί αν δεν το είδε απλά δεν κάνει. Το κακό για τον Γεροθόδωρο και για όποιον άλλον σκοπεύει να λειτουργήσει αναλόγως είναι ότι δεν τον έχουν “μετρήσει” καλά τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι όπως τα ξέρανε τα πράγματα, κανέναν δεν θα παίρνει να μην δίνει ότι βλέπει, να μην παίζει 50-50.

Θέλω να πω ότι τέτοιες αποφάσεις δεν θα περνάνε έτσι και η ζωή θα συνεχίζεται. Θα υπάρχει και τιμωρία. Δεν γράφεται απειλητικά η παραπάνω πρόταση, αλλά για να γίνει σαφές πως όποιος δεν κάνει καλά τη δουλειά του θα πηγαίνει σπίτι του. Και στη μπάλα κάποτε γελάγανε και τώρα βλέπουν ξένους διαιτητές και... κλαίνε. Και το λέμε αυτό γιατί οι εποχές που σε σφάζανε (στα ερασιτεχνικά) και αυτό πέρναγε στο ντούκου έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς με τον γενικότερο τρόπο που κινείται ο Γιαννακόπουλος το μόνο βέβαιο είναι ότι αυτό που έγινε δεν θα ξεχαστεί εύκολα. Θα το κυνηγήσει μέχρι εκεί που δεν πάει, μέχρι να παγώσει ο ήλιος. Για να μην ξαναγίνει. Και αργά ή γρήγορα θα την βρει την άκρη, αυτό είναι το μόνο βέβαιο.

Πλέον στον Παναθηναϊκό ο στόχος δεν είναι η επιβίωση, όπως με νύχια και με δόντια πάλευε να φέρει εις πέρας η προηγούμενη διοίκηση (έχοντας παραλάβει χάος), αλλά να ξαναγίνεις πρωταγωνιστής, να ξαναγίνεις αυτό που λέει ο ύμνος σου: Πρωταθλητής σε όλα τα σπορ. Και θα ξαναγίνεις, είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν οι γνωστοί – άγνωστοι που γράφαμε και παραπάνω...

ΥΓ: Επανάληψη ΜΟΝΟ από το 13-11.

Κακό του κεφαλιού τους!
EVENTS