MENU
Google Logo

Προσθέστε το sdna.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

O Πανιώνιος Betsson πέρασε άνετα από τη Μίκρα νικώντας τον Άρη με 3-0 σετ σε αγώνα για την 3η αγωνιστική και διατηρήθηκε αήττητος. Κορυφαίος του αγώνα και MVP αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Νανόπουλος που σημείωσε 16 πόντους και είχε 5 άσσους με εξαιρετική υποδοχή.Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο ξεκίνημα με τις δύο ομάδες να δίνουν μάχη στο φιλέ αλλά και να κάνουν πολλά λάθη. Ο Άρης προηγήθηκε 14-13 με τον Βινκελμίλερ αλλά ο Πανιώνιος με το σερβίς του Νανόπουλου και το μπλοκ του Μπράιαν έκανε σερί 3-0 για το 14-16. Ο Άρης πάλι με τον Βινκελμίλερ ισοφάρισε 17-17 αλλά ο Χαγκπαράστ προσπέρασε 17-18 και ο Λινάρδος με μπλοκ έκανε το 17-19. Η διαφορά μεγάλωσε στο 18-22 με τον Χαγκπαράστ και τον Ατανασίγιεβιτς και με σερί 3-0 (από Ατανασίγιεβιτς, άσσο Λινάρδου και επίθεση Μπράιαν) τελείωσε 19-25 και 0-1 σετ.


Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ με τον Άρη να προηγείται 7-6 με τον Μορέιρα αλλά ο Μπράιαν ισοφάρισε με επίθεση και πήγε στο σερβίς όπου άνοιξε την υποδοχή του Άρη και με συνολικό σερί 7-0 το σκορ εκτοξεύτηκε στο 7-13. Ο Πανιώνιος Betsson είχε τον απόλυτο έλεγχο και με τον Μπράιαν να κάνει επίθεση και τον Νανόπουλο άσσο να γίνεται το σκορ 12-20. Το σετ τελείωσε 19-25 με το λάθος σερβίς του Παξιμαδάκη.
 

Στο 3ο σετ ο Πανιώνιος Betsson κυριάρχησε πλήρως καθώς ο Νανόπουλος κυριάρχησε πλήρως. Με σερί τριών άσσων του Νανόπουλου το σκορ εκτινάχθηκε στο 5-13 και από εκεί και πέρα ήταν δουλειά του Μπράιαν και του Νανόπουλου να κλείσουν εύκολα το σετ 12-25 για το 0-3 σετ.

 

MVP ο Νανόπουλος

Πολυτιμότερος αθλητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Νανόπουλος του Πανιωνίου Betsson. Τη βράβευση έκανε ο αντιπρόεδρος της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Πανιωνίου Betsson, Νικήτας Βέλλης.

Ο Πανιώνιος Betsson με MVP τον Νανόπουλο νίκησε τον Άρη 3-0 και έμεινε αήττητος