MENU

Ενσωματώνοντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, αυτή η οθόνη προσφέρει ένα ευέλικτο και πλούσιο περιβάλλον ψυχαγωγίας και επικοινωνίας, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ασφάλεια και την άνεση στην οδήγηση

 • Ισχυρή οθόνη HD 10,1 ιντσών.
  Το KENWOOD DMX9720XDS υιοθετεί οθόνη HD 10,1 ιντσών που παρέχει χώρο για περισσότερες πληροφορίες που είναι μεγάλες και κατανοητές με μια ματιά.Χωρητική οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας, συντριπτική δύναμη έκφρασης.
  Η DMX9720XDS διαθέτει ηλεκτροστατική χωρητική οθόνη αφής και οθόνη LCD HD 1280 x 720 pixel με λευκό οπίσθιο φωτισμό LED υψηλής φωτεινότητας και ανώτερες ευρείες γωνίες θέασης.

 • Ζωντανά χρώματα με υψηλή αντίθεση.
  Το Optical Clear Adhesive (OCA) προστίθεται μεταξύ της οθόνης αφής και της οθόνης LCD για την εξάλειψη του στρώματος αέρα και την καταστολή της αντανάκλασης του φωτός και της αντανάκλασης. Αυτή η δυνατότητα ενισχύει την αντίθεση και τη φωτεινότητα και διατηρεί την ορατότητα της οθόνης σε διάφορα περιβάλλοντα.

 • Μηχανισμός πλωτού πάνελ με ρύθμιση θέσης 3 κατευθύνσεων.
  Ο στιβαρός πλωτός μηχανισμός παράγει λιγότερους κραδασμούς ακόμα και σε ανώμαλο δρόμο. Μπορεί να εγκατασταθεί ανεξάρτητα από το μέγεθος του ανοίγματος του πάνελ συμπλέγματος. Επιπλέον, είναι δυνατή η προσαρμογή της θέσης της οθόνης με τους παρακάτω 3 τρόπους, ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε μια μεγάλη οθόνη σε περισσότερα οχήματα.Floating-screen_Mechanism control tilt Floating panel + Up-Down Control Mechanism Floating screen Up/down Control Μηχανισμός

 • Όλα σε Ένα Η απόλυτη ενσωμάτωση ενσύρματου & ασύρματου smartphone.
  Το Apple CarPlay παρέχει στους χρήστες iPhone έναν διαισθητικό τρόπο να πραγματοποιούν κλήσεις, να χρησιμοποιούν τους Χάρτες, να ακούν μουσική και να έχουν πρόσβαση σε μηνύματα με μια λέξη ή ένα άγγιγμα. Με το iOS 12.0 και νεότερη έκδοση, υποστηρίζονται επίσης εφαρμογές πλοήγησης τρίτων, όπως το Google Maps™. Η ασύρματη σύνδεση είναι διαθέσιμη σε συμβατά iPhone.

 • Το Android Auto είναι ένας απλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας Android στο αυτοκίνητο. Οι δέκτες KENWOOD συνδυάζουν μια διαισθητική φωνητική διεπαφή με μεγάλη οθόνη αφής και ανώτερη ποιότητα ήχου, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε λειτουργίες όπως οι Χάρτες Google και άλλα. Η ασύρματη σύνδεση είναι διαθέσιμη σε συμβατά τηλέφωνα Android.

 • Το Wireless Mirroring είναι μια πρωτοποριακή λύση για την απρόσκοπτη εμφάνιση και τον έλεγχο των εφαρμογών smartphone στη μεγάλη οθόνη των δεκτών χωρίς καλώδια ή ακόμα και σύνδεση δικτύου. Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη σε συμβατά τηλέφωνα Android.

Αρχική οθόνη Apple Carplay Αρχική οθόνη Android auto Ασύρματο mirroring για Android
– Ασύρματο Apple CarPlay.
– Apple CarPlay μέσω USB. – Ασύρματο Android Auto.
– Android Auto μέσω USB. – Ασύρματο Mirroring για Android

 • Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB+
  Το DAB+, γνωστό και ως Digital Audio Broadcasting Plus, παρέχει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου και λήψη χωρίς παρεμβολές. Το DAB+ χρησιμοποιεί τον κωδικοποιητή ήχου AAC+, ο οποίος επιτρέπει μεγαλύτερη συμπίεση χωρίς απώλεια ποιότητας ήχου και είναι συγκρίσιμος με την ποιότητα ήχου CD. Χρησιμοποιεί ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα κωδικοποίησης για τη μετάδοση ψηφιακών δεδομένων, με αποτέλεσμα περισσότεροι σταθμοί να μπορούν να εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα και επιτρέπει την παράδοση υπηρεσιών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, όπως το όνομα και το λογότυπο του σταθμού, παρουσιαστής, τίτλος τραγουδιού και εξώφυλλο άλμπουμ.

 • Bluetooth hands-free ροή ήχου και κλήσεις
  Κλήσεις hands-free Bluetooth και ροή ήχου
  Αυτή η μονάδα KENWOOD είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη τεχνολογία Bluetooth.
  2-Phone Hands Free έτοιμο: πραγματοποιήστε και λάβετε κλήσεις. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ δύο τηλεφώνων.
  Μίξη μουσικής – Ροή ήχου υψηλής ποιότητας: Μέχρι 5 συσκευές Bluetooth μπορούν να αντιστοιχιστούν ταυτόχρονα στην κεντρική μονάδα. Μπορείτε να απολαύσετε ροή ήχου απλώς εναλλάσσοντας τις συσκευές μεταξύ των φίλων και της οικογένειάς σας.
  Η μονάδα υποστηρίζει Φωνητικές εντολές, επιτρέποντάς σας να εκτελείτε ενέργειες χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνό σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε κλήσεις, να παίξετε μουσική ή να εκτελέσετε άλλες εργασίες απλώς εκφωνώντας φωνητικές εντολές και κρατώντας τα χέρια σας στο τιμόνι όπου ανήκουν και συγκεντρώνεστε στον δρόμο που ακολουθεί.

 • Smartphone KENWOOD Remote App S
  Με αυτήν την εφαρμογή smartphone μπορείτε να ελέγξετε τις περισσότερες βασικές λειτουργίες του δέκτη μέσω της σύνδεσης Bluetooth του αντιστοιχισμένου τηλεφώνου (iPhone ή Android).

 • Ήχος υψηλής ανάλυσης.
  Ο ήχος υψηλής ανάλυσης είναι ήχος υψηλής ποιότητας που υπερβαίνει κατά πολύ τα πρότυπα του CD και μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου 192 kHz/24 bit. Αποτυπώνει και εκφράζει όμορφα λεπτομέρειες και αποχρώσεις από τις εξαιρετικά υψηλές έως τις χαμηλές συχνότητες. Τόσο το CD όσο και το Hi-Res Audio είναι ψηφιοποιημένες εκδόσεις του πραγματικού ήχου. Το Hi-Res Audio μπορεί να ψηφιοποιήσει και να αποθηκεύσει τον ήχο με περισσότερες λεπτομέρειες από το CD, έτσι η κυματομορφή του ήχου είναι πιο κοντά στον αρχικό ήχο. Το Hi-Res Audio έχει 6,5 φορές περισσότερες πληροφορίες από την τυπική ποιότητα CD.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

 • Οθόνη HD 10,1″ με χωρητική οθόνη αφής

 • Μηχανισμός Πλωτών Πάνελ

 • Ψηφιακό Ραδιόφωνο DAB+ & Δέκτης FM/AM

 • Bluetooth Hands Free & ροή ήχου

 • Συμβατό με ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης (LDAC)

 • Ασύρματο & ενσύρματο Apple CarPlay® Ready

 • Ασύρματο και ενσύρματο Android Auto™ Έτοιμο

 • Ασύρματο Mirroring για Android

 • Έως 4 είσοδοι κάμερας

 • 3 προεξόδους υψηλής ισχύος RCA (5V) (μπροστά/πίσω/υπο)

 • Συμβατό με High Res Audio + LDAC

 • Ψηφιακός επεξεργαστής ήχου, Time Alignment & 13-Band EQ

Θα την βρείτε στο επίσημο δίκτυο εγκαταστατών της GRC TECH

https://www.grctech.gr/%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82-kenwood-car-audio/

Αναβάθμιση στην τεχνολογία ψυχαγωγίας και πλοήγησης με Kenwood Οθόνη 10,1"