MENU
Χρόνος ανάγνωσης 1’

Ποιος ήταν ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας το 2016;

0

Τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στον ελληνικό αθλητισμό δεν ήταν μόνο… γαλανόλευκης απόχρωσης. Με την παγκοσμιοποίηση, άλλωστε, να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των σπορ σε ολόκληρο τον κόσμο, οι περισσότεροι πρωταγωνιστές των ελληνικών ομάδων, δεν είναι Έλληνες, αλλά ξένοι.

Η σημερινή ψηφοφορία του SDNA σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον κορυφαίο – σε απόδοση - ξένο ποδοσφαιριστή που είδαμε να φοράει φανέλα ελληνικής ομάδας μέσα στο 2016.

Η συντακτική ομάδα του SDNA επέλεξε τους οκτώ υποψήφιους και εσείς καλείστε να αναδείξετε τον κορυφαίο. Ανάμεσά τους βρίσκονται έξι ποδοσφαριστές που ξεκίνησαν και έκλεισαν τη χρονιά στα ελληνικά γήπεδα και δύο (Μακ και Ρομπέρτο) που από το καλοκαίρι και μετά… ταξίδεψαν σε άλλες πολιτείες.

Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, θα διεξάγονται καθημερινά ψηφοφορίες στο SDNA και κάθε μέρα θα καλείστε οι αναγνώστες να επιλέγετε τον κορυφαίο κάθε κατηγορίας.

Θα έχετε, μάλιστα, τη δυνατότητα να συμμετέχετε καθημερινά και στις ψηφοφορίες προηγούμενων ημερών που βρίσκονται σε εξέλιξη. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι δύο πρώτες ψηφοφορίες στις οποίες μπορείτε να συμμετέχετε και σήμερα πατώντας τα σχετικά link που ακολουθούν.

Πατήστε εδώ και ψηφίστε τον κορυφαίο Έλληνα ποδοσφαιριστή του 2016.

Πατήστε εδώ και ψηφίστε τον κορυφαίο Έλληνα μπασκετμπολίστα του 2016.

Ακολουθεί το ερώτημα της σημερινής μέρας. Ποιος ήταν ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας του 2016; Επιλέξτε το τετραγωνάκι δίπλα στο όνομα που επιθυμείτε και παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη της ψηφοφορίας.

Ποιος ήταν ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής ελληνικής ομάδας το 2016;