MENU
Χρόνος ανάγνωσης 1’

Ποιος ήταν ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του 2016; Ψηφίστε!

0

Λένε ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Όχι όλες! Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, είναι καθιερωμένες οι ετήσιες ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών και γεγονότων κάθε έτους και το SDNA δεν θα μπορούσε να λείψει από την… ιεροτελεστία!

Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου, οι αναγνώστες του SDNA θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε τα κορυφαία πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού για τη χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες.

Από σήμερα και κάθε μέρα μέχρι την επόμενη Παρασκευή θα καλείστε να επιλέγετε τους πρώτους των πρώτων (τους δικούς μας… best of the best) και να απαντάτε σε ένα συγκεκριμένο ερώτημα.

Κάθε μέρα και μια διαφορετική ερώτηση με την οποία θα επιλέξετε τους κορυφαίους του 2016. Η αρχή γίνεται σήμερα με την ανάδειξη του κορυφαίου Έλληνα ποδοσφαιριστή της χρονιάς. Ποιος ήταν;

Η συντακτική ομάδα του SDNA επέλεξε τους οκτώ υποψήφιους και εσείς καλείστε να αναδείξετε με την ψήφο σας τον κορυφαίο. Επιλέξτε το κουτάκι του ποδοσφαιριστή που θεωρείτε ότι αξίζει τον τίτλο του κορυφαίου και παρακολουθείστε ζωντανά την εξέλιξη της ψηφοφορίας. Οι υποψήφιοι αναφέρονται με αλφαβητική σειρά:

Ποιος ήταν ο κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής του 2016; Ψηφίστε!