MENU

Καθώς οι παίκτες περιμένουν με ανυπομονησία το πρωτάθλημα F2 2019, η Codemasters δημοσίευσε χθες το πρώτο από μια σειρά videos που επικεντρώνεται σε αυτό. Για πρώτη φορά στην ιστορία του παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν πλέον να επιλέξουν ανάμεσα στην F1 και στην F2. Οι λάτρεις της F2 είχαν τη δυνατότητα να παίξουν όλη τη σεζόν του 2018 με την κυκλοφορία του παιχνιδιού και, στις επόμενες εβδομάδες, η Codemasters θα κυκλοφορήσει ένα update που θα τους δώσει πρόσβαση σε όλη τη σεζόν του 2019.

Δείτε το πρώτο video της σειράς.

Ο Paul Jeal, Διευθυντής του F1 Franchise στην Codemasters, εξηγεί αναλυτικά: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμπεριλάβαμε την F2 στο F1 2019 φέτος και η αντίδραση γι’ αυτήν την προσθήκη ήταν φανταστική. Όχι μόνο τα αυτοκίνητα προσφέρουν διασκέδαση όταν τα οδηγείς, αλλά και το μοναδικό στο είδος του format του αγωνιστικού διημέρου της Formula 2, σε συνδυασμό με τα σχεδόν ισάξια αυτοκίνητα, προσφέρουν τον τέλειο συνδυασμό παιχνιδιού. Καθώς η σεζόν της F1 και της F2 ξεκινούν πάλι μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα αυτό το σαββατοκύριακο, στο Βελγικό Grand Prix, ξέρω ότι πολλοί λάτρεις της σειράς ανυπομονούν να δοκιμάσουν τα πιο πρόσφατα αυτοκίνητα και οδηγούς και να ζήσουν ολοκληρωμένα το πρωτάθλημα F2 2019. Για όσους δεν νοιώθουν τόσο οικεία με την Formula 2 όσο με την Formula 1, μιλήσαμε σε αρκετούς παλιούς οδηγούς, σε σχολιαστές και στους υπεύθυνους της ίδιας της F2, για να τους δείξουμε τι είναι αυτό που την κάνει τόσο διαφορετική σε σχέση με την F1, αλλά και για να αγγίξουμε το θέμα των κυρίαρχων αντιπαλοτήτων που οδηγούν στην F1. Ήταν συναρπαστικό που μάθαμε όλες αυτές τις πληροφορίες από ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί και συμμετείχαν σε αυτό και ελπίζω οι λάτρεις της σειράς να απολαύσουν την σειρά των videos που θα δημοσιευθούν τις επόμενες εβδομάδες».

Η συγκεκριμένη σειρά videos, στα οποία εμφανίζονται ο George Russell, ο Lando Norris και ο Alex Albon, που ανέβηκαν από την F2 στην F1 την σεζόν 2018, αλλά και οι ειδικοί της F2 Bruno Michel, Davide Valsecchi και Alex Jacques, θα συναρπάσει τους παίκτες λίγο πριν τη σεζόν 2019 της F2.

Ζήστε το πρωτάθλημα της F2 στο F1 2019 videogame