MENU

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν φτωχό με τον «Δικέφαλο» να προηγείται με 2-1 ενώ και στο δεύτερο, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με τον Μιλάρντοβιτς να βάζει μπροστά τους γηπεδούχους με 4-2 ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με πέναλτι κλείνοντας το ημίχρονο στο 4-3.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου ανέβασε στροφές και πήρε για πρώτη φορά προβάδισμα με τρία γκολ διαφορά (7-4) χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κεχαλάρη.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 9-4 με γκολ των Καλαργυρού και Κόουπμαν με τους Κρητικούς να σκοράρουν αργότερα δις μειώνοντας σε 10-7. Ο Κεχαλάρης πέτυχε το τελευταίο γκολ για τον ΠΑΟΚ διαμορφώνοντας το τελικό 11-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-2, 3-1, 4-3.

ΠΑΟΚ (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 1, Κεχαλάρης 6, Μιλάρντοβιτς 1, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 2, Προσινικλής, Κούπμαν 1, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καραντζάς.

ΝΟ Χανίων (Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 2, Σπάχιτς, Νικολαΐδης Γ., Κουτρουλάκης.

ΠΑΟΚ - ΝΟ Χανίων 11-7
EVENTS