MENU

Το βίντεο ξεκινά με την ίδια να δείχνει το τατουάζ που έχει πάνω από τον καρπό με την Σπαρτιάτικη περικεφαλαία: «300 Σπαρτιάτες πολέμησαν μέχρι να πεθάνουν. Δεν τα παρατάς, πολεμάς, καλύπτεις τους δικούς σου».

Στη συνέχεια η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Νοιάζομαι για το μέλλον των Ελλήνων πολιτών, των παιδιών μου και της χώρας μου. Αυτό δεν αφορά το μέλλον των βουλευτών».

Αυτοπαρουσιάστηκε κάπως έτσι: «Ονομάζομαι "Rachel Makri" και είμαι μέλος της ελληνικής Βουλής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ».

Για τον πρωθυπουργό και την παρούσα κατάσταση, είπε: «Είναι δύσκολοι καιροί αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πόσο δύσκολοι είναι για τον ελληνικό λαό. Κάλεσα τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ σε αυτόν τον εκβιασμό, ξέρω ότι εκβιάστηκε».

Στη συνέχεια δείχνει στο tablet της μια φωτογραφία του Ιωάννη Καπποδίστρια, τονίζοντας: «Αυτός είναι ο Ιωάννης Καπποδίστριας, ο πρώτος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Είπε "προτιμώ να πεθάνω από το να προδώσω τον κόσμο».

Στο τέλος του βίντεο, πίσω της είναι η Ακρόπολη, με την Ραχήλ Μακρή να ξεκαθαρίζει: «Η Ακρόπολη είναι Ελληνικό μνημείο, όχι Γερμανικό. Δεν πουλάμε την Ακρόπολη. Σόιμπλε, κάτω τα χέρια από την Ακρόπολη».

https://ca.sports.yahoo.com/video/warrior-mp-turning-her-ire-051121764.html?format=embed&player_autoplay=false
Σόου ...Ρέιτσελ: ο Τσίπρας κι ο Σόιμπλε με περικεφαλαία! (vid)