MENU

Σε συνέντευξή της στο «ΒΗΜΑgazino» η εικαστικός μίλησε για τη γνωριμία της με τον υπουργό Οικονομικών, για τον Αλέξη Τσίπρα ενώ αναφέρθηκε και στο περιβόητο ψιθύρισμα του Ντάισελμπλουμ στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Η Δανάη Στράτου αναφέρει πως η γνωριμία με τον Γιάνη Βαρουφάκη, έγινε όταν η ίδια έκανε έρευνα για το έργο της "Cut-7 διαχωριστικές γραμμές". 

«Μέσα σε αυτή την διαδικασία γνώρισα τον Γιάνη και γίναμε ζευγάρι. Αυτό μας ένωσε απόλυτα και από τότε είμαστε μαζί. Σίγουρα έχω εμβαθύνει πολύ περισσότερο έκτοτε μέσα από τον διάλογο και τη συνύπαρξη μαζί του. Ο ένας έχει επηρεάσει τον άλλον».

«Θαυμάζω πολύ την ενέργεια και τον δυναμισμό που αποπνέει, όχι μόνο ο Γιάνης αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας. Είναι εκπληκτικός ο τρόπος που έχουν λειτουργήσει τόσο γρήγορα, τόσο αποφασιστικά, τόσο αποτελεσματικά, τόσο καθαρά. Ελπίζω να πετύχουν στο έργο τους».

Τέλος, αναφέρθηκε και πολυσυζητημένη συνάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Γερούν Ντάισελμπλουμ και αποκάλυψε πως γνωρίζει τι ειπώθηκε στο αυτί του υπουργού Οικονομικών.«Είναι αυτό που είχε κυκλοφορήσει. Μόλις σκότωσες την Τρόικα».

Επιβεβαιώνει το ψιθύρισμα Ντάισελμπλουμ η σύζυγος Βαρουφάκη