MENU

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Δημοκρατικής", ο άνδρας είχε στην κατοχή του περίπου 10 γραμμάρια κοκαΐνης και βρισκόταν μαζί με έναν φίλο του, όταν είδε το περιπολικό φοβήθηκε και κατάπιε τα ναρκωτικά, σύμφωνα με την περιγραφή φίλου του.

Λίγο αργότερα, ο 38χρονος κατέρρευσε, παρουσιάζοντας σπασμούς. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έσπευσε να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ο άνδρας δεν κατάφερε να φτάσει ζωντανός στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Κατά την κατάθεσή του στους αστυνομικούς, ο φίλος του 38χρονου φέρεται να περιέγραψε ότι, μετά την κατάποση της κοκαΐνης, ο άνδρας έπεσε στο έδαφος και άρχισε να εμφανίζει σπασμούς, γεγονός που οδήγησε στην κλήση ασθενοφόρου.

Ο 38χρονος επιβιβάστηκε στο ασθενοφόρο, ωστόσο η κατάστασή του ήταν κρίσιμη. Ο θάνατός του διαπιστώθηκε στις 2:28, όταν το όχημα έφτασε στο νοσοκομείο, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε ήδη καταλήξει κατά τη διάρκεια της διακομιδής.

Για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει παραγγελθεί τοξικολογική εξέταση, προκειμένου να προσδιοριστούν οι ουσίες που υπήρχαν στον οργανισμό του 38χρονου.

Πηγή: Δημοκρατική

Φρικτός θάνατος: 38χρονος στη Ρόδο κατάπιε 10 γρ. κοκαΐνης για να μην τον συλλάβουν και πέθανε στο ασθενοφόρο