Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς, 39 και 38 χρονών αντίστοιχα, συνελήφθησαν, ωστόσο στη συνέχεια, με εντολή εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι. Αντίθετα, ο 59χρονος ιδιοκτήτης του beach bar, ο οποίος παράλληλα φέρεται να ήταν και δηλωμένος ναυαγοσώστης, εξακολουθεί να κρατείται και πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα. Για όλους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Οι γονείς βρίσκονταν στη θάλασσα - Δύο κοπέλες αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε με το παιδί
Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες δίνουν πλέον σαφέστερη εικόνα για τα δραματικά λεπτά που προηγήθηκαν της ανάσυρσης του 4χρονου. Την ώρα του περιστατικού οι γονείς φέρονται να βρίσκονταν στη θάλασσα, ενώ το παιδί βρέθηκε στην πισίνα του beach bar, η οποία είναι μεγάλη και σε ένα τμήμα της έχει σημαντικό βάθος.
Δύο κοπέλες ήταν εκείνες που φέρονται να αντιλήφθηκαν πρώτες ότι κάτι συνέβαινε μέσα στην πισίνα. Αμέσως σήμανε συναγερμός, ο μπάρμαν της επιχείρησης έπεσε στο νερό και ανέσυρε το 4χρονο παιδί.
Ακολούθησε αγωνιώδης προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή. Στο σημείο επιχειρήθηκε ανάνηψη, ενώ οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και από τους γιατρούς στο Κέντρο Υγείας Πάρου. Παρά τις επίμονες ενέργειες των διασωστών και του ιατρικού προσωπικού, το παιδί δεν ανταποκρίθηκε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Πηγή: Ethnos.gr