MENU

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο επιχειρησιακός διευθυντής του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Νίκος Καπνουλάς, παρουσίασαν το πρωί της Πέμπτης όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να καταθέσει χρήματα για το Pao Alive. Αρχικά στην ιστοσελίδα που είναι ήδη στο «αέρα», paoalive.gr, υπάρχει ο μετρητής που δείχνει ανά πάσα στιγμή πόσα χρήματα έχουν συγκεντρωθεί και πόσο κοντά βρίσκεται αυτό το νούμερο σε αυτό που έχει τεθεί ως πρώτος στόχος από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τέσσερις τρόποι κατάθεσης χρημάτων. Μέσω της ιστοσελίδας, μέσω ebanking, μέσω των τεσσάρων λογαριασμών που έχουν δοθεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αλλά και στη θύρα 10 της Λεωφόρου και στις μπουτίκ της ΚΑΕ. Να σημειωθεί πως για ποσά άνω των 100 ευρώ μπορούν να μπουν έξι άτοκες δόσεις, ενώ ο καθένας μπορεί να καταθέσει χρήματα όσες φορές θέλει.

Από τον Σεπτέμβριο και έπειτα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τους κατοίκους της Περιφέρειας αλλά και του Εξωτερικού. Πρέπει να σημειωθεί πως εφόσον ο κάθε φίλος της ομάδας το επιθυμεί, το όνομά του θα φαίνεται στο σάιτ του Pao Alive, ενώ για εκείνους που θα συνδράμουν με ποσό μεγαλύτερο των 50.000 ευρώ θα υπάρχει και ξεχωριστή αναφορά στο νέο γήπεδο της ομάδας στο Βοτανικό, όταν αυτό χτιστεί.

Από εκεί και πέρα, για να αποφευχθούν περιστατικά απάτης ο Νίκος Καπνουλάς ξεκαθάρισε ότι «Το επίσημο κανάλι οικονομικής ενίσχυσης από σήμερα είναι το paoalive.gr και οι τρόποι που αναφέρει μέσα. Δεν έχουμε δώσει σε κανέναν την άδεια να εισπράττει για εμάς ,ειδικά μετρητά είτε με την μορφή εισφορών κουπονιών ή αποδείξεων. Μόνο από το σάιτ paoalive.gr ενημερώνεστε για νέους τρόπους ενίσχυσης».

Δείτε το βίντεο της παρουσίασης:

Όλες οι λεπτομέρειες και οι τρόποι κατάθεσης για το Pao Alive (vid)