MENU

Πρωτοφανές γεγονός στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου! Το ημερολόγιο δείχνει 3 Ιουλίου. Η μεταγραφική περίοδος έχει ξεκινήσει επισήμως από τη 1/7, οι μεταγραφές βέβαια έχουν αρχίσει να γίνονται εδώ κι εβδομάδες από όλες τις ομάδες.

Ή μάλλον, όχι όλες, αλλά... τις περισσότερες, καθώς υπάρχει και μία που παραμένει ακόμη στο απόλυτο μηδέν! Όχι, δεν είναι ούτε η Λαμία, ούτε η Ξάνθη, ούτε καν ο Πανιώνιος του πολύ “μνημονίου” και του περιορισμού των μεταγραφών.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος εδώ και περισσότερο από έναν μήνα προσπαθεί να ανανεώσει τα συμβόλαια ορισμένων νεαρών ποδοσφαιριστών του και παράλληλα έχει αποτύχει να φτάσει σε έστω μία λύση συμβολαίου από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται!

Οι "πράσινοι" παραμένουν η μοναδική ομάδα από τις 14 της Superleague 1 που δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμα ούτε μία μεταγραφή. Ούτε μία!

Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει ανακοινώσει τους Αουγκούστο, Στοχ, Μιχάι, Μελιόπουλο, Ζίφκοβιτς και Ροντρίγκο.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τους Σεμέδο, Μπρούνο, Ντουρμισάι, Κάιπερς, Βαλμπουενά, Σιαμπάνη, Σουντανί, Μπα και απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Σα.

Η ΑΕΚ πήρε τους Σιμάο, Παουλίνιο, Αθανασιάδη, Ντέλετιτς, Βράνιες και Ζεράλντες.

Ο Άρης τους Έμαν, Ντουάρτε, Σούντγκρεν, Ρόουζ και Ιντέγε.

Ο Ατρόμητος τους Π.Γιακουμάκη, Χαρίση, Βέλλιο, Γκούτα και Καχίλα.

Η Λάρισα τους Φιλίποβιτς, Στάνκοβιτς, Γιάκο, Ρίστιτς, Μιχαήλ και Χαλκιαδάκη.

Ο Αστέρας Τρίπολης τους Παναγιώτου, Σουάρεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ και Ρέχις.

Ο Πανιώνιος τους Κραγιόπουλο, Παπανικολάου, Λυμπεράκη, Κιάκο, Χρούσιελ, Ευαγγέλου και Δούμτσιο.

Ο ΟΦΗ τους Τσιλιανίδη, Μίνγκο, Σεμέδο, Μάνο, Μαρινάκη και τον Φερέιρα με κανονική μεταγραφή.

Ο νεοφώτιστος ΝΠΣ Βόλος τους Γέντρισεκ, Λύρατζη, Μπαλογιάννη, Διαμαντή, Τσαούση, Κορνέζο, Γκαραβέλη, Σαρμιέντο, Ζοάο, Φεράρι, Καραγκιόζη, Τσοκάνη, Αουγκούστο Μαξ και Μυστακίδη.

Η Ξάνθη τους Καρασαλίδη, Στεπάνοβιτς, Πολέτο, Σάο Μπέντο, Μαλεζά και Γκαργκαλατζίδη.

Η Λαμία τους Βελλίδη, Τουράμ και Θεοδωρόπουλο.

Και ο Παναιτωλικός που καθυστέρησε περισσότερο απ' όλους έχει ανακοινώσει τον Γιοβάνοβιτς, απέκτησε με κανονική μεταγραφή τον Ντουάρτε, ενώ βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα ο γκολκίπερ Κνετ και είναι κλεισμένος ο μέσος Μιμίτο.

Παναθηναϊκός: Η μοναδική ομάδα της Superleague χωρίς μεταγραφές!