MENU

Μιλώντας στο "digisport.ro", ο Μίρτσεα Λουτσέσκου αναφέρθηκε στην ξεχωριστή στιγμή της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ και τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρξει συνέχεια σε όλο αυτό.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως πρέπει να σταματήσουν τα πανηγύρια και ο ΠΑΟΚ να κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι, πετυχαίνοντας ότι περισσότερο μπορεί τη φετινή χρονιά, καθώς κάθε νίκη έχει αξία μόνο όταν υπάρχει συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στο ποδόσφαιρο, τη μία στιγμή μπορεί να είσαι καλά, χαρούμενος, αλλά μετά όλα να σταματήσουμε. Πρέπει να προσπαθείς να πάρεις πάντα το περισσότερο που μπορείς, ενώ μετά ακολουθεί το επόμενο παιχνίδι. Τώρα, είναι μπροστά το παιχνίδι της Πέμπτης για τον ΠΑΟΚ, που είναι σημαντικό, γιατί θέλει να περάσει στον τελικό. Ξέρετε πως είναι αυτή η δουλειά. Η κάθε νίκη έχει αξία, μόνο όταν υπάρχει συνέχεια. Αν όχι, τότε όλα ξεχνιούνται».

Στη συνέχεια σχολίασε: «Είναι ωραίο αυτό που συμβαίνει και σίγουρα όλοι θέλουν να το απολαύσουν. Μπορείς να... χοροπηδάς από τη χαρά σου, αλλά είδαμε τι συνέβη για παράδειγμα στο Champions League. Μπορεί να πιστεύεις ότι έχεις κερδίσει κάτι και να έρθει το VAR να σου πει ότι όχι, δεν έχεις κερδίσει. Αναφέρομαι στον Γκουαρντιόλα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι. Πρέπει να είσαι ήρεμος, να έχεις ισορροπία σε τέτοιες στιγμές και να συμπεριφέρεσαι με τον ίδιο τρόπο σε όλες τις στιγμές. Να έχεις ισορροπία στην νίκη και στην ήττα. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Πρέπει να γνωρίζεις πολύ καλά τη σημασία της κάθε νίκης και της κάθε ήττας.

Όπως και να έχει, θεωρώ ότι ήταν μία φανταστική στιγμή και το ήθελαν όλοι πάρα πολύ. Πάλεψαν πολύ για αυτό. Δεν ήταν μόνο ο Ραζβάν, αλλά όλοι οι παίκτες του τον βοήθησαν να πετύχει όλα αυτά και ο ιδιοκτήτης της ομάδας, που ήταν μαζί του μετά από όσα έγιναν πέρυσι. Τώρα μένει η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου».

Μ. Λουτσέσκου: «Σημαντικός ο τίτλος, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια...»