MENU

Όσο θόρυβο προκάλεσε η αναγγελία αποχώρησης του Αλέξη Κούγια από την ΠΑΕ ΑΕΛ, άλλο τόση…σκόνη σήκωσε το μεταγραφικό «ρεπορτάζ» και η αποκάλυψη σύμφωνα με την οποία ο Μίλος Ντέλετιτς έχει αλλάξει δαχτυλίδια αρραβώνα με την ΑΕΚ!

Ο μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ εξέφρασε την εκτίμηση πως ο Σέρβος μεσοεπιθετικός έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του αρνούνται πως την ύπαρξη συμφωνίας με την Ένωση για την συνέχιση της καριέρας του έπειτα από την καλοκαιρινή λήξη του συμβολαίου του με την ΑΕΛ.

Ο τρόπος που υποδέχτηκαν οι παροικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ τα λεγόμενα του Κούγια και η απόλυτη σιγή ασυρμάτου (χωρίς να διαψεύδουν ή να επιβεβαιώνουν τα περί Ντέλετιτς) περισσότερο «φουντώνει» τον μεταγραφικό…καπνό για τον 25χρονο ποδοσφαιριστή, παρά τον αραιώνει, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις.

Κι όλα αυτά, την στιγμή που μέχρι και λίγο πριν από τη δύση του 2018 στη Λάρισα θεωρούσαν τελειωμένη ιστορία την επέκταση του συμβολαίου του Μίλος Ντέλετιτς για άλλα τρία χρόνια (μέχρι το 2022).

Να θυμίσουμε πως στις 28 Δεκεμβρίου η ΠΑΕ ΑΕΛ επισημοποιώντας τις επεκτάσεις των συμβολαίων των Νίκου Γκόλια και Άντονι Φατιόν, έβαλε στην ίδια ανακοίνωση και την πλήρη συμφωνία με τον Μίλος Ντέλετιτς με τον «αστερίσκο» μιας τελευταίας συνάντησης προκειμένου να…κλειδώσει το θέμα.

Από εκείνη την ημέρα κύλησαν σχεδόν 40 ημέρες, χωρίς ο Ντέλετιτς να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους «βυσσινί».

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες πέρασαν, τα χιόνια που εμπόδιζαν τον μάνατζερ του να επισκεφτεί την θεσσαλική πόλη (όπως κυκλοφορούσε στη Λάρισα) έλιωσαν και μαζί με αυτά, «έλιωσε» και εκείνη η προφορική συμφωνία της ΑΕΛ με τον Σέρβο παίκτη για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

H AEK και ο Ολυμπιακός

«Κρύβεται» ή όχι η ΑΕΚ πίσω από τον (φευγάτο) από τη Λάρισα, Μίλος Ντέλετιτς;

Το report που κυκλοφορεί εδώ και καιρό για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή στα ιδιαίτερα διαμερίσματα των «κιτρινόμαυρων» είναι θετικό. Με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής διανύει μια πολύ καλή σεζόν (21 συμμ. – 5 γκολ – 2 ασίστ) κι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της Ένωσης, όπως συμβαίνει και με άλλους παίκτες (Έλληνες και ξένους) οι οποίοι αγωνίζονται στη Super League και διακρίνονται στις ομάδες τους.

Όπως θετικό είναι το πρόσημο για τον ίδιο ποδοσφαιριστή (και) στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Παρεμπιπτόντως, λίγο πριν από το φινάλε του 2018 κυκλοφορούσε μεταξύ Πηνειού και Πλατείας Αλεξάνδρας, πως οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν διερευνητική κρούση στην ΑΕΛ για τον Ντέλετιτς, σχετικά με την προοπτική της απόκτησης του, έξι μήνες πριν από την λήξη του συμβολαίου με την ΑΕΛ, χωρίς ωστόσο να περάσουν στο…παρασύνθημα.

Από την πλευρά του, το σίγουρο είναι πως ο Ντέλετιτς νιώθει έτοιμος για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Κι υπό αυτή την έννοια λογικό είναι να πετάει την...σκούφια του για την προαγωγή του σε μια ομάδα με πιο υψηλούς στόχους από την ΑΕΛ.

Τώρα κατά πόσον έχει ήδη τζιφράρει κιόλας στην επόμενη ομάδα του (όπως έχει το σχετικό δικαίωμα) αυτό είναι κάτι που μονάχα ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει.στο τάιμινγκ που διανύουμε.

Τι ισχύει με τον Ντέλετιτς, το νέο συμβόλαιο με την ΑΕΛ και την ΑΕΚ