MENU

Οι «μπέμπηδες» του Γιώργου Δώνη είναι δεδομένα από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν καθώς με τις πολύ καλές τους εμφανίσεις έχουν καταφέρει να τραβήξουν τα βλέματα αρκετών ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, ο ατζέντης δύο εξ’ αυτών και συγκεκριμένα των Μπουζούκη και Εμμανουηλίδη, Πάνος Γαλαριώτης, θέλησε να βάλει φρένο στα όποια σενάρια έχουν κυκλοφορήσει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» τόνισε ότι «Φέτος στον Παναθηναϊκό δουλεύουν πολύ καλά. Παρά τους περιορισμούς λόγω μπάτζετ έχουν έναν καλό προπονητή όπως ο Δώνης και δίνουν βάση στα νέα παιδιά. Μεταξύ αυτών και δύο δικά μου, ο Μπουζούκης και ο Εμμανουηλίδης. Παρ’ όλα αυτά, θα ήθελα να ζητήσω κάτι. Όχι μεταγραφικά σενάρια για αυτά τα παιδιά, να σκέφτονται μόνο την ομάδα και τον αγωνιστικό χώρο».

Παράλληλα, ο γνωστός μάνατζερ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου τον οποίο και εκπροσωπεί λέγοντας ότι «Υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες. Άλλωστε, η Μαρσέιγ πήγε στον τελικό και έτσι υπάρχει κριτική για όλους τους παίκτες. Παρ’ όλα αυτά, όπως έκανε πέρσι έτσι θα συμβεί και φέτος. Θα επιστρέψει δυναμικά στο σκοράρισμα».

Τέλος αναφέρθηκε και στον πρώην άσο του Ολυμπιακού και νυν της Γουέστ Χαμ, Αρθούρ Μαζουακού, δηλώνοντας ότι «Δεν μπορεί παρά να είναι πολύ χαρούμενος με την παρουσία του Πελεγκρίνι στην ομάδα. Έχει πολλά να μάθει από αυτόν και παίζει τακτικά σε σχήμα με τετράδα στην άμυνα».

«Όχι στα μεταγραφικά σενάρια για τους μικρούς του Παναθηναϊκού, να σκέφτονται μόνο την ομάδα»