MENU

Βαδίζοντας στη λογική «όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι», στον Παναθηναϊκό κρατούν… μικρό καλάθι για την τελική έκβαση των διαπραγματεύσεων με τον ατζέντη του Σέρχιο Σάντσεθ. Παρά ταύτα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Τριφύλλι είναι πλέον μια ανάσα από την απόκτηση του Καταλανού στόπερ και ελπίζουν ότι θα έχουν οριστική συμφωνία το πολύ μέχρι αύριο.

Οι συζητήσεις προχώρησαν πάρα πολύ την Πέμπτη με τους Πράσινους να νιώθουν ότι αγγίζουν μια πολύ σημαντική μεταγραφή. Και να πετύχουν και το χρονικό στόχο να φέρουν τον στόπερ προτού φύγει η αποστολή της ομάδας για την Ολλανδία.

Η πλάστιγγα έχει γείρει υπέρ του Παναθηναϊκού για τέσσερις βασικούς λόγους.

Ο πρώτος έχει να κάνει με το πλάνο που έχει παρουσιαστεί στον ποδοσφαιριστή από τους Πράσινους. Κοινώς ότι όχι απλά θα είναι βασικό στέλεχος της ομάδας αλλά υπολογίζεται ως αυτός ο οποίος θα ηγηθεί της άμυνας του Τριφυλλιού. Στη Μάλαγα δεν ήταν πάντα βασικός ο Σάντσεθ, κάτι που αποτέλεσε βασικό λόγο για να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Ο δεύτερος με το γεγονός ότι οι προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Σάντσεθ δεν είναι ικανοποιητικές. Ακόμα και η Μπεσίκτας δεν έχει ανεβάσει αρκετά την προσφορά.

Ο τρίτος αφορά τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει τριετές στον Σάντσεθ, κάτι που του δίνει μια εξασφάλιση και τη σιγουριά ότι στο Τριφύλλι τον περιβάλλουν με εμπιστοσύνη.

Ο τέταρτος έχει να κάνει με το οικονομικό. Στο Τριφύλλι δίνουν 600.000 ευρώ πάγιες απολαβές συν 250.000 ευρώ μπόνους εκ των οποίων τα 150.000 ευρώ είναι σχεδόν εξασφαλισμένα αφού προβλέπουν ένα όριο συμμετοχών απολύτως εφικτό για παίκτη που προορίζεται βασικός!

Αξίζει να σημειωθεί ότι προ ολίγου η σύζυγος του Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγιες «ανέβασε» στο λογαριασμό της στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία από τις διακοπές με τον Καταλανό ποδοσφαιριστή στην Ιμπιθα, συνοδευόμενη από το σχόλιό της «για τα καλά νέα»!

https://instagram.com/p/4WynIEJWfa/embed/captioned/?v=4
Λέει «ναι» ο Σάντσεθ