MENU

Παράλληλα αναφέρθηκε στην χρησιμοποίηση του Μπρκιτς κάτω από τα δοκάρια, ενώ ρωτήθηκε για το περιστατικό με τον Μυστακίδη αλλά και την αργοπορημένη επιστροφή του Ουάρντα από την Αίγυπτο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά τόνισε πως: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Δίκαια κερδίσαμε όμως. Είμαστε η ομάδα που από τις 4-5 φάσεις έβαλε δυο γκολ, ενώ δεν απειληθήκαμε εκτός μια φάσης στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο η σημερινή εικόνα δεν με ικανοποιεί γιατί γνωρίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Σίγουρα όσο πλησιάζουμε στο τέλος, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να πάρουμε βαθμούς, να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να μείνουμε χωρίς τραυματισμούς. Να μην έχουν προβλήματα οι παίκτες, εκτός όταν δεν παίζουν λόγω των καρτών. Ήταν ένα παιχνίδι που κρατάμε τη νίκη, τους τρεις βαθμούς και έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο πρόγραμμα».

Για την αλλαγή του Ενρίκε: «Είναι ένας παίκτης ο οποίος ήρθε τώρα τον Ιανουάριο, ένας παίκτης που ακόμα ψάχνεται. Εννοώ ότι προσπαθεί να δείξει κάτι παραπάνω, προσπαθώ να του δώσω συμβουλές γιατί περιμένουμε από αυτόν. Είδα στο δεύτερο ημίχρονο όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, δεν ήταν αυτός που περίμενα. Είδα ότι υπήρχε αρκετό πρόβλημα από την δικιά μας την δεξιά πλευρά και ήθελε να δοκιμάσω έναν άλλο παίκτη, τον οποίο πιστεύω και μπήκε, έκανε καλό 30λεπτό».

Για τον Μπρκιτς και τον Κίτσιου και αν θα το ξαναδεί ο κόσμος ή έτυχε: «Ο Μπρκιτς δεν έπαιξε πολλά ματς φέτος, θέλω να του δώσω την ευκαιρία να πάρει μερικά παιχνίδια και αυτό δεν σημαίνει πως δεν είμαι ικανοποιημένος με τον Γλύκο. Ο Γλύκος είναι ο τερματοφύλακας ο οποίος έχει το 85% των παιχνιδιών και είναι ο παίκτης που είμαι ευχαριστημένος. Ο Μπρκιτς είναι παίκτης τον υπολογίζω, τώρα αν θα πάρει ευκαιρία στο επόμενο ματς θα το δούμε. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του και συνεχίζουμε. Ο Κίτσιου είναι ο παίκτης ο οποίος έχει ως φυσιολογική θέση, δεξί μπακ. Πολλές φορές τον έχω χρησιμοποιήσει και από την αντίθετη πλευρά, όταν έχουμε ανάγκη βέβαια. Είναι ένας παίκτης όμως που μπορεί να παίζει και στον χώρο του κέντρου. Τώρα εξαρτάται από το παιχνίδι και από τον αντίπαλο. Πολλές φορές μπορεί να τον χρησιμοποιώ και εκεί».

Για την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην διακοπή και αν είχε ως στόχο η ομάδα να φορμαστεί σε λίγες μέρες όπου αρχίζουν τα παιχνίδια του Κυπέλλου:

«Εμείς έχουμε δυο στόχους και στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο. Δουλέψαμε αυτές τις δυο εβδομάδες, βέβαια έλειπαν αρκετοί παίκτες. Δεν είναι ότι προσπαθούμε μόνο για το Κύπελλο, έχουμε άλλα δυο πριν από αυτό για το πρωτάθλημα. Έχουμε υψηλούς στόχους όπως και στο Κύπελλο και κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Έχουμε δυο σημαντικά παιχνίδια τώρα για το πρωτάθλημα και όταν έρθει ο αγώνας του Κυπέλλου, τότε θα μιλήσουμε».

Ρωτήθηκε για το αν έχουν λήξει για τον ίδιο κάποια περιστατικά με παίκτες που υπέπεσαν σε παραπτώματα εκτός γηπέδου: «Κοιτάξτε… Όσον αφορά αυτό που έχει συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα, δεν δίνω καμιά σημασία. Τι θα κάνουν, πως θα ασχοληθούν… Γι’αυτό υπάρχει η ομάδα και η ομάδα είναι υπεύθυνη για περισσότερα πράγματα όσον αφορά την πειθαρχία. Όσον αφορά την πειθαρχία στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώροι, οι ευθύνες είναι δικές μου. Όταν με ρωτάτε για τον Ουάρντα, είναι ένας παίκτης ο οποίος όπως μου φαίνεται εμένα δεν έχει προσαρμοστεί, είναι ένας παίκτης ο οποίος ήρθε από μια ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Εγώ ζήτησα να έρθει αλλά αυτό που έχει κάνει, δεν έχει καμιά σχέση με την λογική. Να του δίνουν μια μέρα παραπάνω και να αργεί για δεύτερη και τρίτη μέρα, σίγουρα αυτό είναι κάτι που προβληματίζει εμένα, όπως και την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται να τον επιστρέψουμε, να τον βάλουμε μέσα, να καταλάβει ο ίδιος πως ήρθε σε μια ομάδα που έχει μεγάλες απαιτήσεις και πρέπει ο ίδιος να προσαρμοστεί στα δεδομένα του ΠΑΟΚ».

Για το αν συνεχίζει την… παράδοση των Αιγύπτιων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: «Δεν ξέρω να σας πω την αλήθεια πως ήταν στο παρελθόν αλλά ξέρω εγώ τι θέλω τώρα και πως θέλω να είναι τα πράγματα».

Δείτε το σχετικό βίντεο του PAOK TV:

Ίβιτς: «Να ασχοληθεί η ομάδα με αυτά, καμιά λογική σε αυτό που έκανε ο Ουάρντα» (vid)
EVENTS