MENU

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα στοιχεία που πρέπει να διακρίνουν τους Κρητικούς προκειμένου να φτάσουν στη νίκη, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει σχετικά με την παραμονή. 

«Βάσει της βαθμολογικής μας κατάστασης είμαστε ένα από τα φαβορί για τον υποβιβασμό, αλλά πιστεύω πως δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Έχουμε πέντε «τελικούς» μπροστά μας και αν μπορέσουμε να πάρουμε κάτι καλό από αυτά τα ματς στο τέλος θα είμαστε αυτοί που θα γελάσουμε. Οι ομάδες που είναι πάνω από εμάς έχουν πιο δύσκολο πρόγραμμα απ’ ότι εμείς. Αυτές τις ομάδες κυνηγάμε. Αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, αν τους κερδίσουμε, που θα την κερδίσουμε, τότε μένουν άλλα τέσσερα ματς που μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα», δήλωσε αρχικά ο Μανώλης Τζανακάκης.

Αναφορικά με την ομάδα του Πανθρακικού ο ίδιος επεσήμανε: «Ο Πανθρακικός είναι μια καλή ομάδα, έχει κάνει καλά αποτελέσματα τελευταία, όπως η νίκη επί του ΠΑΟΚ. Παίζει ένα διαφορετικό σύστημα από τις άλλες ομάδες και πρέπει να προσαρμοστούμε σ’ αυτό. Δουλεύουμε όλη την εβδομάδα για να είμαστε έτοιμοι. Πιστεύω ότι θα είμαστε και θα πάρουμε αυτή τη σημαντική μάχη. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι δίχως αύριο. Θα τα δώσουμε όλα και πάνω απ’ όλα πρέπει να βγάλουμε ψυχή. Όποιος θέλει περισσότερο το παιχνίδι αυτός θα κερδίσει». 

«Παιχνίδι δίχως αύριο με Πανθρακικό»