MENU

Πολύ πιθανό είναι πλέον το ενδεχόμενο να υπάρξει... καραμπόλα ανάμεσα στον Ζιλμπέρτο Σίλβα και τον Αντρέα Στραματσόνι όσον αφορά τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σύμφωνα με την οποία "o πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό", καταδεικνύει την πρόθεση της διοίκησης να τον διατηρήσει στο σύλλογο, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι ο Ιταλός έχει ικανότητα στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και του εντοπισμού παικτών στις αγορές του εξωτερικού.

Αυτό που δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί είναι εάν ο ίδιος ο Στραματσόνι έχει αποδεχθεί την πρόταση για αλλαγή πόστου (με αρμοδιότητες παρόμοιες με αυτές ενός τεχνικού διευθυντή) ή θεωρεί τον εαυτό του εν δυνάμει προπονητή και ως εκ τούτου δεν ενδιαφέρεται για μία τόσο μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του.

Ταυτοχρόνως είναι επίσης σαφές ότι στον Παναθηναϊκό υπάρχουν ενστάσεις για το κατά πόσο είναι έτοιμος ο Ζιλμπέρτο Σίλβα να φέρει εις πέρας την αποστολή του στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, την ίδια στιγμή που άπαντες αναγνωρίζουν στο σύλλογο ότι με τις παραστάσεις του και τη γνώση του αντικειμένου, πρέπει να παραμείνει στο σύλλογο σε πόστο που του ταιριάζει καλύτερα.

Οι παραπάνω εξελίξεις σχετίζονται με το γενικότερο πλαίσιο των σημαντικών αλλαγών στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και δεν συνδέονται φυσικά με τις τελικές διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί θετικά στη διάρκεια της σημερινής ημέρας.

Πιθανό το ενδεχόμενο... καραμπόλας Ζιλμπέρτο με Στραματσόνι!