MENU

Είναι γνωστό πως επιθυμία των «πράσινων» αποτελεί η επιστροφή του έμπειρου Βραζιλιάνου στην ομάδα, ο οποίος με δηλώσεις του έχει αφήσει... ορθάνοιχτη την πόρτα. Άλλωστε, πέρασε τρία πολύ καλά χρόνια στο «τριφύλλι» (κατακτώντας το νταμπλ), με τους οπαδούς του να έχουν εκφράσει πολλάκις την λατρεία προς το πρόσωπό του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Σίλβα αποσύρθηκε κι επίσημα από την ενεργό δράση, τονίζοντας όμως πως θέλει να παραμείνει στον χώρο του ποδοσφαίρου. Τα σενάρια είναι πολλά, με την Άρσεναλ να εμπλέκεται επίσης στο... κόλπο, καθώς εκεί αγωνίστηκε για έξι χρόνια, κατακτώντας μεταξύ άλλων το πρωτάθλημα Αγγλίας.

Ωστόσο, σημερινό (17/3) δημοσίευμα από τη Βραζιλία αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός επιθυμεί διακαώς να εντάξει στο τεχνικό επιτελείο τον Σίλβα, στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή ενώ υπογραμμίζεται πως βρίσκεται σε αναμονή της απάντησής του!

Τέλος, σημειώνεται -από το ίδιο δημοσίευμα- πως οι «πράσινοι» έχουν ρίξει κι αλλού τα... δίχτυα τους, ωστόσο προτεραιότητα παραμένει ο πολύπειρος Βραζιλιάνος.

«Ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ζιλμπέρτο Σίλβα»