MENU
Αν νομίζετε φίλοι μου ότι οι αγρότες έχουν φτάσει με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα, για να διαμαρτυρηθούν για το ασφαλιστικό και τα νέα μέτρα της Κυβέρνησης, κάνετε τεράστιο λάθος. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν άλλη. Οι άνθρωποι του μόχθου έμαθαν για το σκάνδαλο της δεκαετίας, την τιμωρία του Ολυμπιακού και βγήκαν απ’ τα αγροτικά ρούχα τους. Μόλις συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει νέο σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού, καβάλησαν τα τρακτέρ και ήρθαν Αθήνα. Η πείνα από το νέο ασφαλιστικό αντέχεται, η αδικία όχι.
Το gavros.gr σήκωσε πρώτο το λάβαρο της επανάστασης, καλώντας τους οπαδούς του Θρύλου σε πανστρατιά: «Αν είναι δυνατόν! Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, για το φανταστικό αναπτήρα που βρήκε ο Κουλιμπαλί στον αγωνιστικό χώρο των Περιβολίων, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού του Θρύλου με τον Πλατανιά». Μιλάμε για σκάνδαλο μεγατόνων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κουλιμπαλί πέφτοντας βρήκε έναν φανταστικό αναπτήρα στο χορτάρι ανάμεσα σε άλλα αντικείμενα γιατί το γήπεδο του Πλατανιά είναι σαν την Φοντάνα Ντι Τρέβι. Οι οπαδοί ρίχνουν ένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο και κάνουν μια ευχή, ελπίζοντας να βγει αληθινή.

Αυτό σημαίνει ότι ο οπαδός του Ολυμπιακού, που έριξε τον αναπτήρα δεν το έκανε για να χτυπήσει τον Κουλιμπαλί, αλλά για να ρίξει κάνα γκομενάκι, που του γυάλισε. Εκεί μας κατάντησαν οι αλήτες. Να τιμωρείται και ο έρωτας, αντί να επιβραβεύεται.
Αν και σύμφωνα με το gavros.gr δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο ερωτοχτυπημένος ήταν Ολυμπιακός: «Και λέμε βρήκε, διότι δεν προκύπτει από πουθενά και δεν φαίνεται σε κανένα πλάνο οι ΓΑΥΡΟΙ να πετάνε το επίμαχο αντικείμενο στον παίκτη του Πλατανιά! Πρόκειται για ένα σκάνδαλο μεγατόνων, το οποίο δεν έχει προηγούμενο».
Το επιβεβαιώνει αυτό και η NASA, η οποία ήδη έχει κατατάξει το φανταστικό αντικείμενο που (δεν) βρήκε τον Κουλιμπαλί στα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι πράκτορες Μόλντερ και Σκάλι, υπό την επίβλεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα. Οι δυο βασικοί ύποπτοι μέχρι στιγμής είναι ο Αλφ, ο εξωγήινος και ο Λευτεράκης, ο φίλος του Ντίνου Ηλιόπουλου. Αφού φανταστικός φίλος του Ηλιόπουλου ήταν γιατί να μην είχε και έναν φανταστικό αναπτήρα;
Η αλήθεια σύντομα θα λάμψει γιατί όπως λένε και στο «Γαύρο»: «Ο Ολυμπιακός είναι αθώωος και θα αποδειχθεί σύντομα». Δεν έχει γίνει κάποιο λάθος στη λέξη φίλοι μου. Τα δυο «ω» στο «αθώωος» έχουν μπει επίτηδες για να φανεί πόσο αθώος είναι ο Ολυμπιακός.
Και αυτό θα φαινόταν αν στη θέση του προκλητικού τακτικού δικαστή που πήρε αυτή την σκανδαλώδη απόφαση ήταν οι προηγούμενοι δικαστές, τα μπουμπούκια της ΕΠΟ. Για παράδειγμα αν ήταν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Πετρόπουλος, ο Λιονέλ Μέσι της δικαιοσύνης οι αποφάσεις για Ζέκα και Ολυμπιακό θα ήταν εντελώς διαφορετικές.
5+5 αποφάσεις που θα μπορούσε να πάρει για τις υποθέσεις Ολυμπιακού και Ζέκα.
# 50.000 ευρώ πρόστιμο στον Κώστα Μπίγαλη γιατί αν είχε προειδοποιήσει έγκαιρα την κόρη του περιπτερά να μην πουλάει φανταστικούς αναπτήρες θα ‘χαμε γλιτώσει το κακό.
# Τρεις εβδομάδες εντατικών μαθημάτων στιλ δίπλα στον Γιώργο Γκαλίτσιο και τον Γκαετάν Μπονγκ στον ιδιοκτήτη του φανταστικού αναπτήρα, μέχρι να μάθει ότι ο σωστός ο άνδρας χρησιμοποιεί Zippo και όχι Bic.
# 5 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και 150.000 πρόστιμο στον Παναθηναϊκό, ο οποίος προκάλεσε το περιστατικό λόγω του γνωστού φαινομένου της πεταλούδας: Το πέταγμα μιας σέντρας του Βέμερ στη Λεωφόρο, μπορεί να προκαλέσει τυφώνα και ρίψη αναπτήρα στην Κρήτη.
# Επιβολή της εσχάτης των ποινών στον Ολυμπιακό. Έπεσε ο Κουλιμπαλί, πέναλτι για τον Φορτούνη.
# Άμεση κατάργηση του νόμου της βαρύτητας εξαιτίας του οποίου ο φανταστικός αναπτήρας έπεσε στο χορτάρι και δεν μπήκε σε τροχιά γύρω από τη γη στο διάστημα, για να μπορεί ο δικαστής να τιμωρήσει τον χούλιγκαν αστροναύτη Σκοτ Κέλι.
# 7 αγωνιστικές, άμεση απέλαση και τρίωρη καθημερινή παρακολούθηση μαθημάτων κάθετης πάσας από τον Ατζαγκούν και σέντρας από τον Μπούρμπο, στον Ζέκα.
# 5 αγωνιστικές στον Ζέκα και 2 στον Λαγό για συνέργεια, υπόθαλψη εγκληματία και υποβάθμιση προϊόντος αφού την ώρα του αγώνα είχε βάλει αποκριάτικο μούσι σαν αυτό που φόραγε ο Σωτήρης Καλυβάτσης όταν έκανε τον παπά-Τσάκαλο στους ΑΜΑΝ.
# Τιμωρία στον Ζέκα βάσει του νόμου 4000 που προβλέπει κούρεμα Κωστή Ραπτόπουλου και περιφορά του Πορτογάλου τεντιμπόη στα σοκάκια της Λεωφόρου από τον Σάββα Θεοδωρίδη, με ταυτόχρονη απαγγελία απ’ τον ίδιο ύμνων του Γαβαθιώτη και status του Κώστα-Τσέλσι.
# 4 αγωνιστικές στον Ζέκα και 6 στον Ταυλαρίδη. Μπορεί ο δικαστής να μην ξέρει γιατί τον τιμωρεί, ο Ταυλαρίδης όμως ξέρει.
# 5 αγωνιστικές στον Ζέκα, 15 αγωνιστικές υποχρεωτικής συνύπαρξής με τον Εσιέν στο κέντρο και 4 selfie με τον Λέτο χωρίς να ρουφάει την κοιλιά του.
5+5 ποινές των προηγούμενων δικαστών σε Ολυμπιακό και Ζέκα