MENU

Μετά την Γούτα στην Ξάνθη και τον Μπεν στον Λεβαδειακό, ο τρίτος δανεισμός που αναμένεται να ολοκληρωθεί για παίκτη του Ολυμπιακού, είναι αυτός του Γιάννη Γιαννιώτα. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα και να βρει χρόνο συμμετοχής στο Λιμάνι και παρά την αρχική επιθυμία του να μείνει στου Ρέντη και να παλέψει, τελικώς πείστηκε να συνεχίσει αλλού την καριέρα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού είδε ότι δεν υπάρχει... φως στο τούνελ.

Το project που φαίνεται πως τον κέρδισε, ήταν τελικώς αυτό του ΑΠΟΕΛ. Οι επαφές των Κυπρίων με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και τον ίδιο τον παίκτη ήταν άμεσες και όλα δείχνουν ότι τα προσεχή εικοσιτετράωρα θα ολοκληρωθεί και τυπικά ο 6μηνος δανεισμός του ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο συμβόλαιό του με τους «γαλαζοκίτρινους» δεν θα υπάρχει οψιόν αγοράς, αφού οι «ερυθρόλευκοι» -τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα- υπολογίζουν να τον έχουν κανονικά στη διάθεσή τους για την προετοιμασία της ερχόμενης σεζόν πλέον.

Ο παίκτης αναμένεται μάλιστα αύριο-μεθαύριο να ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πάει ΑΠΟΕΛ ο Γιαννιώτας