MENU

Ανέστης: Με τον αντίπαλο να μην έχει κάνει επί της ουσίας τελική σε ολόκληρο το παιχνίδι, πέρασε ένα πολύ ήσυχο και ξεκούραστο απόγευμα. Ήταν καλός όποτε χρειάστηκε να παίξει τη μπάλα με τα πόδια.

Σοϊλέδης: Στο ανασταλτικό κομμάτι δεν είχε πολλή δουλειά, δεν αντιμετώπισε και προβλήματα. Στο επιθετικό βοήθησε αρκετά με τις προωθήσεις του (έπαιζε και πιο ψηλά από τον Μπακάκη), ενώ πέτυχε και ένα όμορφο γκολ.

Λαμπρόπουλος: Ήταν ο μεγάλος άτυχος για την ΑΕΚ, καθώς η μέρα του τελείωσε… στο νοσοκομείο, λόγω του τραυματισμού στο μάτι του. Δεν αντιμετώπισε απολύτως κανένα πρόβλημα στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Τζανετόπουλος: Πέραν δύο φάσεων (στην πρώτη χρειάστηκε βοήθεια, τη δεύτερη την καθάρισε ο ίδιος σε δεύτερο χρόνο) κι αυτός έκανε ένα καλό και σε γενικές γραμμές «εύκολο» παιχνίδι.

Μπακάκης: Πήρε ένα ολόκληρο 90λεπτο, κάτι που θα τον βοηθήσει ακόμη περισσότερο να βρει ρυθμό επιστρέφοντας από τον τραυματισμό του. Έκανε ένα καλό ματς προσφέροντας επιθετικά και όντας καλός αμυντικά.

Κορδέρο: Έπαιξε ως μοναδικός «κόφτης», βοήθησε πολύ την ομάδα του να έχει ισορροπία στο παιχνίδι της, αλλά και να ανακτά γρήγορα τη μπάλα, ενώ την προωθούσε σωστά και κάθετα. Έκανε πολλή και αθόρυβη δουλειά.

Γιόχανσον: Ήταν σε ακόμη ένα παιχνίδι εξαιρετικός στον νέο του, πιο επιθετικό ρόλο. Προσέφερε βοήθειες αμυντικά, ήταν μέσα στις φάσεις, είχε καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του και σκόραρε για τρίτο διαδοχικό ματς!

Μπουονανότε: Εξαιρετικό ματς από τον Αργεντινό. Πέτυχε δύο γκολ (το ένα σε μια φάση στην οποία ξεδίπλωσε την δεδομένη ποιότητά του), έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά(!), έφτιαξε και φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Αραβίδης: Έπαιξε ως… εξτρέμ – δεύτερος φορ. Ήταν μέσα στις ευκαιρίες, πότε σε ρόλο δημιουργού, πότε σε αυτόν του εκτελεστή και τελικά κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει και το γκολ που έψαχνε.

Πλατέλλας: Μετά από καιρό ξεκίνησε στην ενδεκάδα, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ νωρίς για την ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ του σε δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ είχε αρκετές ακόμη θετικές ενέργειες.

Τζιμπούρ: Το σημαντικό για την ΑΕΚ είναι ότι αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο σε αρκετά καλό ρυθμό, δείχνοντας ότι είναι κοντά στο να βρει τα… στάνταρ του. Ήταν μέσα στις φάσεις, ήταν πολύ ομαδικός, έχασε και ευκαιρίες να σκοράρει.

Οι αλλαγές

Σβάρνας: Ο «μικρός» της ΑΕΚ πήρε νωρίς στο ματς την ευκαιρία του λόγω του τραυματισμού του Λαμπρόπουλου. Δεν δέχθηκε ιδιαίτερη πίεση η άμυνα της Ένωσης, όμως χειρίστηκε πολύ καλά τις δυο τρεις φάσεις που έπρεπε να τις «καθαρίσει».

Φαγιέ: Πήρε χρόνο συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι και πρόλαβε να δείξει αρκετά καλά πράγματα, αγωνιζόμενος στην τριάδα των χαφ. Είχε τρεξίματα, καλό αμυντικό παιχνίδι, κάθετες κινήσεις και συμμετοχή στο έκτο γκολ.

Κρισάντους: Ήρθε κι αυτός κεφάτος από τον πάγκο, αγωνίστηκε ως ακραίος επιθετικός και στο διάστημα που έπαιξε πρόλαβε να δει τον Μανιάτη να του στερεί με πολύ ωραία απόκρουση το να μπει κι εκείνος στον πίνακα των σκόρερ.

«Κανόνι» ο Γιόχανσον, «μαγεία» ο Ντιέγκο