MENU

Ο Ολυμπιακός ζητά, μέσω του υπομνήματος που κατέθεσε εγγράφως στην Πειθαρχική Επιτροπή, να επιβληθούν οι μεγαλύτερες δυνατές ποινές στον Παναθηναϊκό. Δηλαδή να κατακυρωθεί ο αγώνας με 0-3 στον Ολυμπιακό και να αφαιρεθούν από το Τριφύλλι πέντε βαθμοί, -3 φέτος και -2 από το επόμενο πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», στο υπόμνημά του ο Ολυμπιακός ζητάει να ισχύσει το φύλλο αγώνα, να χαρακτηριστεί απολύτως υπαίτιος ο Παναθηναϊκός για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι και να υποστεί τις κυρώσεις που προβλέπονται από τον πειθαρχικό κώδικα, ο οποίος ισχύει στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως αναμορφώθηκε εσχάτως.

Στο Λιμάνι στέκονται παράλληλα αρκετά στο σημείο όπου οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν τον διαιτητή Παππά ηθικό αυτουργό της μη διεξαγωγής του αγώνα, τονίζοντας ότι η απόφασή του δικαιώθηκε πανηγυρικά από τις εξελίξεις. Παράλληλα αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να ισχυρίζονται στο Τριφύλλι ότι ήταν ασφαλής η διεξαγωγή της αναμέτρησης, όταν έγινε μία τέτοια έκρηξη.

Μέσω του υπομνήματος στον Ολυμπιακό κατηγορούν τον «αιώνιο» αντίπαλό τους ότι προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του και να τις μεταθέσει στον διαιτητή, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτη την τακτική του.

Υπενθυμίζουμε πως η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague αναμένεται τη Δευτέρα...

Ο Ολυμπιακός ζητάει μηδενισμό του ΠΑΟ και -5