MENU

Οι κινητοποιήσεις κατά του νόμου Κοντονή για την κάρτα φιλάθλου συνεχίζονται από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, με τους οργανωμένους οπαδούς να απέχουν από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό.

Πάντως οι οπαδοί του Δικεφάλου εξέδωσαν και νέα διευκρινιστική ανακοίνωση για την διαμαρτυρία της Κυριακής.

Αναλυτικά: Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτή:

«Προς ενημέρωση του κόσμου του Π.Α.Ο.Κ. οργανωμένου και μη προχωράμε σε μια σειρά διευκρινήσεων σχετικά με την απόφαση μας να διαμαρτυρηθούμε στον αγώνα της Κυριακής παραμένοντας έξω από την ΘΥΡΑ 4.

1. Καλούμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ. και όχι μόνο οργανωμένο να μας βοηθήσει στην στάση διαμαρτυρίας την Κυριακή.Τους καλούμε να μείνουν έξω μαζί μας να βροντοφωνάξουμε κατά της κάρτας φιλάθλου και ενάντια στον διαπλεκόμενο υφυπουργό αθλητισμού.

2. Μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλαθλοι που θέλουν να στηρίξουν τον αγώνα μας εναντίον της κάρτας φιλάθλου αλλά θέλουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι εναντίον του Πανθρακικού μπορούν να εισέλθουν με το εισιτήριο διαρκείας ή εισιτήριο αγώνα της ΘΥΡΑΣ 4 κανονικά απο την ΘΥΡΑ 8.

3. Όσοι δεν επιθυμούν να στηρίξουν τον αγώνα μας και την στάση διαμαρτυρίας μπορούν να εισέλθουν κανονικά στην ΘΥΡΑ 4 με τα εισιτήρια τους.

4. Έξω από το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 4 θα πραγματοποιηθεί κανονικά κερκίδα ενισχύοντας την αγαπημένη μας ομάδα. Σαν Σύνδεσμοι δεν είναι μέσα στις προθέσεις μας να επιβληθούμε για να δικαιωθούμε.Σκοπός μας είναι η ενημέρωση του κόσμου ενάντια στον αντισυνταγματικό νόμο Κοντονή και την ταφόπλακα κάρτα οπαδού-ποδοσφαίρου.

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.»

Νέα ενημέρωση για την αποχή