MENU

Η Ενωση ήταν η πρώτη που τοποθετήθηκε επίσημα για το «φάγωμα» του Τσαχειλίδη από τη θέση του υπευθύνου για τους ορισμούς των διαιτητών, ενώ απάντησε και με νέα ανακοίνωσή της στην ΕΠΟ, έπειτα τις κατηγορίας της τελευταίας.

Οι δύο αυτές ανακοινώσεις των «κιτρινόμαυρων» μάλιστα φαίνεται πως ήταν πολύ... λάιτ μπροστά σε όσα έλεγε ο Μελισσανίδης, όπως αναφέρει η «Live Sport». Ο «τίγρης» ήταν σε έξαλλη κατάσταση, καθώς οι... κακές γλώσσες θέλουν τον Τσαχειλίδη να καρατομήθηκε για τη διαιτησία του Μάνταλου στο παιχνίδι ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα. Το γεγονός δε πως ο Αθηναίος ρέφερι έμεινε εκτός ορισμών της 4ης αγωνιστικής, ήρθε να... δέσει και να αυξήσει ακόμα περισσότερο τον εκνευρισμό στο στρατόπεδο του Δικεφάλου.

Το δεδομένο πάντως είναι ότι στην ΠΑΕ ΑΕΚ σκοπεύουν να πάνε την υπόθεση της κόντρας με την ΕΠΟ στα άκρα, τουλάχιστον σε επικοινωνιακό επίπεδο. Ητοι δεν πρόκειται να σταματήσουν οι βαρύτατες δημόσιες κατηγορίες, όπως αυτή για τον «κατ' υπόδειξη διορισμό του κ.Σωμαρακάκη», όπως αναφερόταν στη δεύτερη ανακοίνωσή της.

«Τρελαμένος» ο Μελισσανίδης με την ΕΠΟ