MENU

Δεν μπορώ να καταλάβω φίλοι μου γιατί έγινε όλος αυτός ο χαμός μόλις είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση της απόλυσης του Αλέξη Σπυρόπουλου απ’ τον Ote tv. Αφού αυτή έγινε για να προστατευτεί το προϊόν που όλοι αγαπάμε πρέπει να κάνουμε την καρδιά μας πέτρα και να τη στηρίξουμε.

Γιατί ας είμαστε ειλικρινείς. Όταν με το καλό φύγουν όλοι οι Σπυρόπουλοι που λερώνουν το ποδόσφαιρο και μείνουν τα άνθη της κοινωνίας όπως ο Κώστας-Τσέλσι θα έχουμε κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την εξυγίανση.

Στο σημείο αυτό φίλοι μου θα ήθελα να μου επιτρέψετε να κάνω μια σημαντική αποκάλυψη για να καταλάβετε τι κουμάσι ήταν αυτός ο Σπυρόπουλος. Γιατί εκτός του ότι είχε το θράσος να σχολιάζει φάσεις του Ολυμπιακού (πού νομίζει ότι είναι για να έχει τέτοιες ελευθερίες; Στη Βόρεια Κορέα;), έκανε και ένα πιο ειδεχθές έγκλημα.

Τόλμησε να καλέσει στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ Fm 94,6 το Γιώργο Μητσικώστα, τον οποίο ο Κώστας ο Τσέλσι δεν θέλει ούτε να τον βλέπει, γιατί στο παρελθόν έκανε το λάθος να τον σατιρίσει.

Τρεις άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα έχουν παρεξηγηθεί με τη σάτιρα του Μητσικώστα. Ο Σημίτης, ο Μανώλης Καψής και ο Κώστας Τσέλσι.

http://www.youtube.com/embed/Ug1zs7-8NCc

Και τώρα φίλοι μου μια κοινωνική προσφορά της στήλης προς τον δημοσιογραφικό κλάδο. Φίλοι δημοσιογράφοι, αν θέλετε να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, που μπορεί να σας παρακολουθεί το άγρυπνο μάτι του red sniper (μα πότε προλαβαίνει και τρώει αυτό το παιδί;) θα ακολουθείτε το κατά Σάββαν Ευαγγέλιο.

Στο χθεσινό αγώνα με τον Πλατανιά για παράδειγμα αυτά θα έπρεπε να γράψει για να περάσει πίστα και να πάρει το πολυπόθητο πιστοποιητικό ολυμπιακοφροσύνης ένας δημοσιογράφος:

Μπροστά σε 35.000 οπαδούς (επίσημα στοιχεία ΕΠΟ) ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού κερδίζοντας 3-1 αντί για 23-1 τον πολύ μαχητικό Πλατανιά.

Οι ερυθρόλευκοι στηρίχθηκαν στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που έφερε στην ομάδα ο φανταστικός μας πρόεδρος, βάζοντας απ’ την τσέπη του πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ (χωρίς την εφορία) και με την απόδοσή τους έκαναν την Μπάγερν να τρέμει από το φόβο της.

Για ποιον να πρωτογράψει κανείς; Ο χαλκέντερος Ντα Κόστα έτρωγε παιδάκια και έφτυνε και τα κουκούτσια. Ήταν τέτοια η σιγουριά του ώστε 5-6 φορές άφησε επίτηδες αμαρκάριστο τον αντίπαλό του για να τεστάρει τα αντανακλαστικά του Ρομπέρτο. Ο Ιντέγε, σαΐτα. Σε κλίμακα Χάρα (μονάδα μέτρησης ταχύτητας) έφτασε άνετα το 5. Αν συνεχίσει έτσι είναι βέβαιο ότι θα πάρει φανέλα βασικού σπίτι του ο Πουλίδο (με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια).

Και ο Ερνάνι δεν πήγε πίσω όμως. Στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε έδειξε ότι έχει όλα τα φόντα για να αποτελέσει τον επόμενο μεταγραφικό στόχο της Μπενφίκα (ομάδα που παίρνει το Φέισα, μπορεί να κάνει πρόταση μέχρι και για το Σάββα. Για βασικό τερματοφύλακα).

Προς το τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο Ολυμπιακός είχε μαγέψει τους 40.000 οπαδούς του (μπήκαν άλλοι 5.000 στο ημίχρονο) μετά από μια τυχαία ευκαιρία του Πλατανιά, ακούστηκε γιούχα κατά των καταστροφέων του ποδοσφαίρου, Παναθηναϊκού και Γιάννη Αλαφούζου.

Το καλύτερο σας το κρατήσαμε για το τέλος. Φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε φλέβα χρυσού από τα δεξιά με τον Πάρντο. Τέτοιο βέλος είχαμε να δούμε στην ομάδα από την εποχή του Χάρη Παππά. Από το Στέλιο Γιαννακοπουλο μπορεί να μην πήρε την τεχνική και τα τελειώματα, αλλά πήρε κάτι πιο σημαντικό. Τα μακροβούτια του.

Η φάση που κερδίζει το πέναλτι είναι (όπως θα έλεγε και ο Σάββας) βουτιά μεγάλου παίκτου. Απολαύστε τα 50 μέτρα πεταλούδα του Πάρντο σε περιγραφή Στράτου Σεφτελή, στο βίντεο που ετοίμασε ο φίλος μου ο «Κοπτοράπτης» και μην ξεχνάτε: Η αλήθεια δεν βρίσκεται στους Sex Pistols. Η αλήθεια βρίσκεται στο λόγο του Κώστα -Τσέλσι. Γκέγκε;

Να φύγουν οι Σπυρόπουλοι να μείνουν οι Καραπαπάδες (vids)