MENU

Οι «τζαλορόσι» ήθελαν να συνέλθουν μετά τη βαριά ήττα στο Champions League από την Μπαρτσελόνα (6-1), ωστόσο η ομάδα του Μπέργκαμο αποδείχθηκε πολύ πιο δυνατό εμπόδιο απ΄ ό,τι περίμεναν...

Το σύνολο του Ρούντι Γκαρσία μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο κι απείλησε στο 18' με τον Πιάνιτς όμως ο Σπορτιέλο ήταν σε ετοιμότητα κι αποσόβησε τον κίνδυνο. Λίγο αργότερα (35') ήταν η ώρα του Τζέκο να απειλήσει, δίχως αντίκρισμα, κάτι το οποίο τελικώς... πλήρωσαν οι γηπεδούχοι, πέντε λεπτά μετά!

Ο Ντιν έκανε τραγικό λάθος, ο Γκόμες πήρε την μπάλα και με εξαιρετικό πλασέ βρήκε δίχτυα για να στείλει τους φιλοξενούμενους στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Η κακή μέρα από το πρωί δεν φαίνεται; Κάπως έτσι εξελίχθηκε το ματς για τους «τζαλορόσι»...

Παρότι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ, η Αταλάντα εκμεταλλευόταν κάθε πιθανή ευκαιρία που της παρουσιαζόταν. Στο 82ο λεπτό, ο Μαϊκόν υπέπεσε σε πέναλτι, ο Ντένις ανέλαβε την εκτέλεση κι ευστόχησε για να «γράψει» το 2-0.

Εκείνο έμεινε μέχρι τέλους κι η ομάδα του Μπέργκαμο (τελείωσε το ματς με εννέα λόγω αποβολής των Στεντάρντο στο 87' και Γκράσι στο 90+3') πήρε μία τεράστια νίκη ενώ η Ρόμα παρέμεινε στο -3 από την κορυφή, έχοντας βέβαια ματς παραπάνω.

//rutube.ru/play/embed/8130215
//rutube.ru/play/embed/8130358

Κιέβο-Ουντινέζε 2-3

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Τερό (2 γκολ), η Ουντινέζε πέρασε από την έδρα της Κιέβο (3-2) και σημείωσε τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς και στο 26' κατάφεραν να νικήσουν τον Καρνέζη, αφού πρώτα σημάδεψαν το δοκάρι με τον Κάστρο. Στη συνέχεια, ο Μπίρσα ανάγκασε τον Έλληνα πορτιέρο σε δύσκολη επέμβαση κι ο Παλόστσι ήταν στη σωστή θέση για να πάρει το «ριμπάουντ» και να σημειώσει το 1-0.

Ωστόσο, το πρώτο μέρος «έκλεισε» ισόπαλο, καθώς στο 42ο λεπτό ο Φρέι έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να σημειώσει το 1-1. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι φιλοξενούμενοι πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο ματς, όταν ο Τερό νίκησε τον Μπιτσάρι για το 2-1 (46').

Η απάντηση από την Κιέβο όμως ήρθε στο 72', με τον Ινγκλέσε να φέρνει το ματς σε πλήρη ισορροπία και να δίνει ξανά μεγάλο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Η νίκη όμως πήγε στην Ουντινέζε, καθώς το Τερό με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (80') διαμόρφωσε το 3-2 κι έδωσε το δεύτερο σερί «τρίποντο» στην ομάδα του.

//rutube.ru/play/embed/8130201
//rutube.ru/play/embed/8130233
//rutube.ru/play/embed/8130290
//rutube.ru/play/embed/8130344
//rutube.ru/play/embed/8130368

Φροζινόνε-Ελλάς Βερόνα 3-2

Μεγάλη νίκη για τη Φροζινόνε, η οποία στην έδρα της επικράτησε 3-2 της Ελλάς Βερόνα και βρέθηκε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Σκόραρε ο Μόρας.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ο Ράφαελ αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα, υποπίπτοντας παράλληλα σε πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Τσοφάνι (22').

Πριν το τέλος του πρώτου μέρους (40'), ο ίδιος παίκτης βρήκε εκ νέου δίχτυα για να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια προηγούμενη 2-0. Τρία λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, οι «νεοφώτιστοι» έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, με τον Ντιονίσι να χρίζεται σκόρερ.

Η Ελλάς προσπάθησε να επιστρέψει στο ματς όμως η ανατροπή της έμεινε... μισή. Αρχικά, ο Βιβιάνι μείωσε σε 3-1 στο 69' με ωραία εκτέλεση φάουλ ενώ ο Βαγγέλης Μόρας βρήκε δίχτυα στο 76', δίνοντας ελπίδα στην ομάδα του.

Ωστόσο, η Φροζινόνε κράτησε το προβάδισμα κι έφτασε τελικώς σε μία μεγάλη νίκη, ανεβαίνοντας πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η ομάδα από τη Βερόνα βρίσκεται στην τελευταία θέση...

http://videa.hu/player?v=R6LCOUNwPMO5POid
//rutube.ru/play/embed/8130216
//rutube.ru/play/embed/8130284
//rutube.ru/play/embed/8130336
//rutube.ru/play/embed/8130350

Τζένοα-Κάρπι 1-2

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η Κάρπι, η οποία πέρασε από την έδρα της Τζένοα (2-1).

Οι Γενοβέζοι βρέθηκαν να αγωνίζονται με δέκα παίκτες από το 6ο λεπτό, λόγω αποβολής του Παβολέτι. Παρόλα αυτά όμως και δύο λεπτά αργότερα, άνοιξαν το σκορ με τον Ντιέγκο Φιγκέιρας.

Οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν καλύτεροι στο δεύτερο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα κι έφτασαν τελικώς στο «τρίποντο».

Αρχικά, ο Μποριέλο ισοφάρισε το ματς (57') και στο 80' «σέρβιρε» το γκολ στον Ζακάρντο που δεν είχε πρόβλημα να διαμορφώσει το 2-1!

//rutube.ru/play/embed/8130138
//rutube.ru/play/embed/8130142
//rutube.ru/play/embed/8130309
//rutube.ru/play/embed/8130379
Όλα στραβά για τη Ρόμα... (vids)