MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
LA LIGA
Anoeta, Cosmote Sport 2
Real Sociedad
REAL SOCIEDAD
0 2
Atlético Madrid
ATLÉTICO MADRID
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στην Primera Division απέκτησε η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία έφυγε νικήτρια με με 2-0 από το Ανοέτα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Με το αποτέλεσμα αυτό οι «ροχιμπλάνκος» πήραν… αέρα 5 βαθμών από την 3η θέση και κρατούν στα χέρια τους τη 2η. Όσον αφορά την απόσταση από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, παραμένει στους 7 πόντους.

Η ομάδα του Σιμεόνε μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα πήρε προβάδισμα με συμπλήρωση ενός ημιώρου, με τον Μοράτα να κάνει ένα κοντινό τελείωμα έπειτα από κεφαλιά του Ντιέγκο Γκοντίν. Απανωτά ήρθε και το δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 33' ο Μοράτα με κεφαλιά έγραψε το 2-0.

Ουσιαστικά εκεί «κλείδωσε» το ματς, έστω και αν στο 62' οι «ροχιμπλάνκος» έμειναν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Κόκε αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη. Μολαταύτα, ακόμη και με παίκτη λιγότερο η Ατλέτικο είναι… μανούλα στο να διαχειρίζεται το προβάδισμά της και αυτό το έκανε αρκετά άνετα, διατηρώντας το 2-0 μέχρι τέλους.

https://soccerclips.videostreamlet.net/embed/VKSHMx7Up5
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-2