MENU

Η Βαλένθια παρά το γεγονός ότι ηττήθηκε από την Χιρόνα είναι δεδομένο ότι βάση τόσων ευκαιριών όσο και της μεγαλύτερης κατοχής που είχε, άξιζε να πάρει κάτι παραπάνω.

Βέβαια, τι και αν έχεις την κατοχή τι και αν έχεις 30 τελικές (26 είχε η Βαλένθια για την ακρίβεια), αν δεν βάλεις την μπάλα στα δίχτυα…

Η Χιρόνα δεν μπήκε άσχημα στην αναμέτρηση και μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα απείλησε με τον Πονς, ο οποίος εξαπέλυσε ένα σουτ μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Λίγο παραπάνω από 10 λεπτά αργότερα η Βαλένθια μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε, μιας και το σουτ του Κογκελίν, αποκρούστηκε από τον τερματοφύλακα της Χιρόνα, Μπόνο.

Έτσι λοιπόν το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0. Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Χιρόνα «πάγωσε» το Μεστάγια και άνοιξε το σκορ με γκολ του Πονς.

Η συνέχεια του αγώνα ήταν παράσταση με ένα ρόλο, με την Βαλένθια να χάνει τις ευκαιρίες με το… τσουβάλι και να μην καταφέρνει να πάρει ούτε την ισοπαλία.

Με την ήττα αυτή η Βαλένθια «βυθίστηκε» ακόμα πιο πολύ στην βαθμολογία, μιας και τώρα βρίσκεται στην 14η θέση της La Liga με 11 βαθμούς σε 11 αγώνες!

https://https://hfoot.matchat.online/player/HONwUN0gwQ
Βαλένθια – Χιρόνα 0-1 (vid)