MENU

Δεν έχει προηγούμενο το χθεσινό πάθημα της «βασίλισσας», τουλάχιστον για ομάδα αυτού του επιπέδου. Η Ρεάλ θα χάσει όπως όλα δείχνουν το ματς Κυπέλλου με την Κάντιθ στα χαρτιά λόγω της αντικανονικής χρησιμοποίησης του Τσέρισεφ που είχε τιμωρία από πέρυσι, κάτι που σημαίνει ότι θα βγει εκτός κι από τον δεύτερο εγχώριο στόχο της.

Τι σχέση ωστόσο μπορεί να έχει η Μπαρτσελόνα σε όλο αυτό; Πιο συγκεκριμένα ο Λουίς Σουάρες «ευθύνεται», έστω κι έμμεσα για το φοβερό κάζο των Μαδριλένων. Γιατί; Η επίμαχη κίτρινη κάρτα με την οποία και συμπλήρωσε το όριο στο Copa del Rey ο Τσέρισεφ κατά την περσινή σεζόν όπου αγωνιζόταν δανεικός στη Βιγιαρεάλ, ήρθε σε αγώνα με τους «μπλαουγκράνα». Συγκεκριμένα ο Ρώσος είχε κιτρινιστεί για ένα σκληρό μαρκάρισμα επάνω στον Ουρουγουανό άσο, στην αναμέτρηση της 4ης Μαρτίου (1-3), όπου ο Σουάρες είχε πετύχει το δεύτερο γκολ.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο χθεσινό απίστευτο περιστατικό, με τον επιθετικό της Μπάρτσα δύο εβδομάδες μετά τα «όργια» στο Μπερναμπέου (2 γκολ στο 0-4), να «ευθύνεται» και για τον πιο ντροπιαστικό -διαφαινόμενο- αποκλεισμό της Ρεάλ.

Το κάζο της Ρεάλ είχε... άρωμα Σουάρες!