MENU

Το σώμα του ήταν εκτός περιοχής, όμως η ψυχή του ήταν μέσα! Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το πιο μαϊμού πέναλτι της σεζόν που σφυρίχθηκε υπέρ του Ερυθρού Αστέρα στον αγώνα σκάνδαλο απέναντι στην Ίντζια για την 8η αγωνιστική του σερβικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ένεκα των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων έχει δύο ματς λιγότερα, βρέθηκε μία ανάσα από την πρώτη της γκέλα (είχε 5 στα 5), αφού λίγο πριν από το παιχνίδι της με την Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του Champions League υποτίμησε την Ίντζια, η οποία άνοιξε το σκορ στο 28ο λεπτό και μέχρι το 88ο λεπτό κρατούσε το υπέρ της 0-1.

Και κάπου εκεί εμφανίστηκαν οι… μαϊμούδες. Ο Βουκάνοβιτς σε μία επέλαση του ανατράπηκε περίπου δύο μέτρα εκτός περιοχής, όμως ο διαιτητής Στοϊλίκοβιτς ως άλλο… Στράτος Παπουτσέλης υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, από το οποίο ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το 1-1.

Το θέατρο του παραλόγου όμως είχε και συνέχεια. Στο 90ό λεπτό και από μία χαμένη μπαλιά του Κάνιας, ο τερματοφύλακας αντί να αφήσει να βγει την μπάλα να βγει άουτ ή να την μπλοκάρει, προτίμησε να κάνει κοντρόλ με το κεφάλι!

Αυτή έγινε διεκδικήσιμη και ο Ματέο Γκαρσία που είδε τον τερματοφύλακα να κάνει πλονζόν βούτηξε μαεστρικά και πήρε το δεύτερο πέναλτι από το οποίο ο Παβκόβ έκανε το 2-1, σε μία απίθανη ανατροπή που είχε την σφραγίδα του διαιτητή!

Ακόμα και ο αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, Πέτερ Μρκέλα παραδέχθηκε στις δηλώσεις του ότι δεν υπήρξε πέναλτι, ενώ σε ότι αφορά την ομάδα του που για δεύτερη σερί χρονιά καρπώθηκε τα υπέρογκα έσοδα της ΟΥΕΦΑ από την συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League, τόνισε ότι είναι υπέρ της εφαρμογής του VAR στο σερβικό πρωτάθλημα.

Ο Σέρβος… Παπουτσέλης χτύπησε με πέναλτι…ουρακοτάγκο υπέρ του Ερυθρού Αστέρα! (vid, pic)