MENU

Αντιδρώντας μετά τα άσχημα αποτελέσματα του τελευταίου καιρού, οι «Λιονέ» έχουν καταφέρει να πανηγυρίσουν δύο μεγάλες νίκες, όντες αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση με 62 βαθμούς κι έχοντας σίγουρα εξασφαλίσει ουσιαστικά την έξοδο στα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ «κυνηγούν» τη Λιλ που είναι 2η με 62 βαθμούς.

Η Λυών ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και χτύπησε στο 14' με το Ντεπάι για το 0-1, μετά από εξαιρετική σέντρα και ιδανικό τελείωμα με τον τερματοφύλακα επί της ουσίας εξουδετερωμένο. Με την μπάλα να παίζεται στον αέρα για λίγα δευτερόλεπτα σε εκτέλεση φάουλ, η μπαλιά βρήκε μόνο του τον Μπριάντ στο 34' για να ισοφαρίσει, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Ντε Πρεβίλ έκανε το 2-1 σε υποδειγματική αντεπίθεση.

Ένα τραγικό λάθος της άμυνας της Μπορντό έδωσε τη δυνατότητα στους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν με τον Κορνέ στο 67', ύστερα από εξαιρετικό γύρισμα του Φεκίρ, ενώ στο 73' ο Γιοβάνοβιτς είδε την κόκκινη κάρτα, για να ευνοηθεί ο Ντεμπελέ από τις κόντρες στο 85' και να χαρίσει το τρίποντο στη Λυών.

Μπορντό - Λυών 2-3