MENU

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε με τη σημερινή προπόνηση την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, που θα γίνει στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε και η αποστολής της ομάδας η οποία αναμένεται να αποτελείται από τους: Αστρά, Βάσιτς, Λούκιτς, Τζανετόπουλο, Βαφέα, Ναδάλες, Γκονζάλες, Ντ' Ούρσο, Κονέ, Μπεντινέλι, Ζοάο Πέδρο, Ντεφεντερίκο, Μάντζιο, Ελ Χέλβε, Βάρκα, Γκαρός, Ρώσση, Κοντογιαννόπουλο.

Αν δει κανείς την αποστολή παρατηρεί ότι υπάρχουν ορισμένες... επιστροφές. Συγκεκριμένα, επιστρέφουν στην αποστολή Μπεντινέλι και ο Μάντζιος (τραυματίες) και ο Γκονζάλες (πειθαρχικό παράπτωμα).

Εκτός αποστολής έμειναν Χουάντερσον, Ακόστα, Οριουέλα, Γκίνο, Τριάδης, Στάθης, Κύργιας και Σικαμπάλα.

Επιπρόσθετα, ο Απόλλων ενημέρωσε και τους φιλάθλους του για την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση αυτή.

Χαρακτηριστικά ανέφεραν:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φιλάθλους που θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (1/11/2018, 15:00) ότι η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Επίσης με ηλεκτρονική έκδοση μέσω της ιστοσελίδας fcapollon.gr, μέσω της ιστοσελίδας viva.gr και των σημείων πώλησης που διαθέτει, καθώς και μέσω τηλεφώνου στο νούμερο εξυπηρέτησης της Viva - 11876.

* Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.

Τιμές εισιτηρίων:

Θύρα Ε (VVIP) τιμή εισιτηρίου 20,00 €

Θύρα Ε (VIP) τιμή εισιτηρίου 15,00 €, παιδικό (10-15 ετών) 5€

Θύρα 1 τιμή εισιτηρίου 10,00€, παιδικό (10-15 ετών) 5€

Θύρα 2 τιμή εισιτηρίου 10,00€, παιδικό (10-15 ετών) 5€»

Με πολλές αλλαγές αλλά και... επιστροφές η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης