Παίκτης του Ιάλυσου με κάθε επισημότητα, είναι πλέον ο Λούκας Φαβάλι.
Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός που έγινε γνωστός στην χώρα μας, από το πέρασμα του από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό, είχε έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση των νησιωτών προκειμένου να συνεχίσει σε αυτούς την καριέρα του.
Έπειτα από την εξέλιξη αυτή απέμεναν μόνο τα τυπικά για την απόκτηση του, με την διοίκηση των «τοξοβόλων», να κάνει και επίσημα σήμερα γνωστή την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Lucas Favalli.
Ο Lucas είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1985 στην Αργεντινή , έχει ύψος 1,71 μ. και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Club Atlético Racing ενώ έχει παίξει στην Ελλάδα και τη Super League με τη φανέλα του Απόλλων Καλαμαριάς του Λεβαδειακού, του Ατρόμητου, του Παναιτωλικού και της Καλλονής.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»