MENU

Να πετύχει την δεύτερη σερί της νίκη σε ισάριθμους αγώνες, φιλοδοξεί στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Αιολικό η Παναχαϊκή.

Το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, το οποίο ολοκλήρωσε το Σάββατο (17/9) την προετοιμασία του για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με προπόνηση η οποία περιελάμβανε χαλάρωμα και στημένα, θα αγωνιστεί κόντρα στους «κυανόλευκους» χωρίς τέσσερις παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Μπιτσάκος , Καθάριος, Πιτταράς και Σταύρος Σούλης, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από προβλήματα τραυματισμών, με τον πρώτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά και οι Ζιώγκας, Κωνσταντακόπουλος, Μαστραντωνάκης, Μωραΐτης, Πατάπης, Αδαμόπουλος και Γκίνο που έμειναν εκτός για λόγους τακτικής.

Έτσι στην αποστολή των Αχαιών, η οποία αναχώρησε στις 11:30 το πρωί για την Αθήνα απ΄όπου και θα μεταβούν αεροπορικώς στην Μυτιλήνη στις 16:30 το απόγευμα συμπεριλήφθηκαν οι: Βρονταράς, Χαλκιάς, Σούλης Β., Βλάχος, Βασιλείου, Αργυρόπουλος, Γεωργαντόπουλος, Παπαδόπουλος, Λαμπρόπουλος, Λουμπαρδέας, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Μακρυδημήτρης, Σιαλμάς, Κωνσταντινίδης, Ελευθεριάδης, Αθανασόπουλος, Στεργίδης, Χούσα και Δημητρίου.

Παράλληλα σ΄αυτή θα βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Τάκης Κυριακόπουλος που είναι και ο αρχηγός της αποστολής, ο γυμναστής Κωνσταντίνος Γιάννη, ο προπονητής τερματοφυλάκων Δημήτρης Κόμπλας, οι φυσιοθεραπευτές Νικολάτος και Ρήγας και οι φροντιστές Λιαρομμάτης και Παπαγεωργίου, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με την επιστροφή της ομάδας της Πελοποννήσου αυτή έχει προγραμματιστεί για τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής η οποία θα είναι επίσης αεροπορικώς.

Με 20αδα στην Μυτιλήνη η Παναχαϊκή