MENU

Μόνο τα τυπικά απομένουν πλέον προκειμένου στην Βέροια να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νέας ΠΑΕ που θα έχει το όνομα ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ 2019.

Την Τετάρτη (17/7) οι άνθρωποι της «Βασίλισσας του Βορρά» πήραν στα χέρια τους την έγκριση για την σύσταση της νέας ΠΑΕ, το μετοχικό κεφάλαιο της οποίας θα ανέρχεται στο ποσό των 300.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 10.000 ονομαστικές μετοχές η αξία των οποίων θα ανέρχεται στα 30 ευρώ, με τους αδερφούς Μπίκα να είναι αυτοί που θα καλύψουν το σύνολο του.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι η έκδοση του νέου ΑΦΜ από την ΔΟΥ, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας. Μετά και την εξέλιξη αυτή αναμένεται να τρέξουν μια σειρά ζητημάτων, που έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό σκέλος, αλλά και θέματα που έχουν να κάνουν με διαδικαστικά και οργανωτικά ζητήματα.

Μέχρι στιγμής οι «κυανέρυθροι» έχουν έρθει σε συμφωνία με έξι παίκτες, οι οποίοι προέρχονται από ανώτερες κατηγορίες και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης τους, ενώ πρόθεση των ανθρώπων της μακεδονικής ομάδας είναι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να έχει καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της νέας σεζόν.

Βέροια: Εγκρίθηκε η σύσταση της νέας ΠΑΕ