MENU

Ξεχωριστή ήταν η χθεσινή βραδιά μεγαλείου για τις παλιές δόξες του Ηρακλή. Οι ποδοσφαιριστές που δόξασαν την φανέλα του Κυανόλευκου συλλόγου, τις δεκαετίες του '80 και του '90 βρέθηκαν ξανά και θύμηθηκαν όλα όσα έζησαν τα χρόνια που μεγαλουργούσαν στα γήπεδα της Ελλάδος.

Η συνάντηση έγινε σε εστιατόριο της περιοχής του Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη και έφερε και πάλι στο προσκήνιο σπουδαίους ποδοσφαιρικούς θρύλους.

Προεξάρχοντος του Βασίλη Χατζηπαναγή στο ραντεβού έδωσαν το παρών ο Κωφίδης, ο Δανιήλ Παπαδόπουλος, ο Ορφανίδης, ο Καραϊσκος, ο Αναστασιάδης, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Λευκόπουλος, ο Κατσικάς. Εκεί και ο Γρηγόρης Φανάρας. Παρών και από τον Δημήτρη Μαργαρίτη που ήταν έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρών και από τον φυσικοθεραπευτή, Δημήτρη Πασβάντη.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιά. Από τις ξεχωριστές στιγμές η συνάντηση μετά από χρόνια του Βασίλη Χατζηπαναγή με τον Γιώργο Ορφανίδη, ενός παίκτη-σύμβολο της ψυχής και του πάθους στον Ηρακλή.

Ο Χατζηπαναγής δεν μπορούσε να μην κάνει και πάλι τις «ντρίπλες» του αυτή τη φορά με τα ανέκδοτά του, ενώ υπήρχε και τηλεφωνική επικοινωνία με παλιούς συμπαίκτες όπως ο Γιώργος Πλίτσης και ο Κώστας Μαλουμίδης.

Δείτε σχετικές φωτογραφίες στη media gallery του SDNA

Bραδιά μεγαλείου για τον Ηρακλή: Ξανά μαζί οι «Βάσια», Κωφίδης, Καραίσκος και τα άλλα παιδιά (pics)