MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
FOOTBALL LEAGUE
Παγκρήτιο Στάδιο, χωρίς τηλεοπτικό μετάδοση
27η αγωνιστική / Football League
Εργοτέλης
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
1 1
Ηρακλής
ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE
Διαιτητης
  • Αλέξανδρος Δραγάτης (Αν. Αττικής)
Βοηθοι
  • Αντώνης Καλλής (Αν. Αττικής)
  • Λεωνίδας Δελής (Βοιωτίας)
Τεταρτος
  • Αριστείδης Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Σκορερς
  • 78' Κυριάκος Μαζουλουξής
Σκορερς
  • 83' Σίλβα Κλέιτον
Κιτρινες καρτες
  • 15' Νίκος Καθάριος

Στο καλύτερο ίσως φετινό παιχνίδι της Football League, Eργοτέλης και Ηρακλής τα... μοιράστηκαν όλα σε ένα αποτέλεσμα που μοιάζει με ήττα για αμφότερες τις ομάδες.

Το παιχνίδι καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα είχε ρυθμό, φάσεις, ένα ακυρωθέν γκολ (σ.σ. φωνάζουν γι' αυτό οι Θεσσαλονικείς) και δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Ο Μαζουλουξής όπως και στο Καυτανζόγλειο έτσι και σήμερα σκόραρε στο 79' και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σίλβα Κλέιτον ισοφάρισε για τους Κυανόλευκους.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι Κρητικοί έμειναν πέντε βαθμούς πίσω από τον δεύτερο της βαθμολογίας Πλατανιά, ενώ ο Ηρακλής βρίσκεται στο -2 από την 10η θέση, εκεί όπου βρίσκεται ο Καραϊσκάκης που έχει αγώνα λιγότερο (σ.σ. παίζει αύριο με τον Απόλλωνα Πόντου).

Οσον αφορά το παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Ηρακλής ήταν ανώτερος στο πρώτο μέρος, έφτιαξε φάσεις και απείλησε τα καρέ του Καλογεράκη. Ο Ρόβας στο 30' είχε δοκάρι, ενώ του ακυρώθηκε και γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι Κυανόλευκοι.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους, που ανέβααν ρυθμό και πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μαζουλουξή στο 79' έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια. Ο Ηρακλής βρήκε «απάντηση» στο 83' με ωραία περίτεχνη ενέργεια του Κλέιτον και πλασέ με το εξωτερικό.

Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να αποχωρούν με κατεβασμένα τα κεφάλια.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Καλογεράκης, Μπαχανακ, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μπουρσέλης (65’ Ροβίθης), Μπρους, Τσέλιος, Ιατρούδης (89’ Κουατένγκ), Έφορντ, Μανουσάκης (58’ Μπουτσάκης).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Καχριμάν, Μουνιόθ, Βιτλης, Κουτρομάνος, Παναγιωτούδης, Κλέιτον, Καθάριος (79’ Κωστούλας), Στάμου, Περόνε, Ντούνης (89’ Τσίπρας), Ρόβας (76’ Νιαμπούγιου).

Εργοτέλης - Ηρακλής 1-1