MENU

Σε ανοικτή γραμμή με τον Ντιέγκο Μπουονανότε και τους εκπροσώπους του βρίσκεται τις τελευταίες ώρες η ΑΕΚ. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν μπει σε καθοριστική σημείο και οι ιθύνοντες της Ένωσης καταβάλουν προσπάθεια, προκειμένου το συντομότερο δυνατό να υπάρχει θετική κατάληξη σε αυτή τη μεταγραφική υπόθεση.

Όπως διαβάσατε χθες, οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει το πρώτο βήμα, καθώς έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με την Γρανάδα, η οποία προβλέπει την αποδέσμευση του παίκτη με αντάλλαγμα το 30% από ενδεχόμενη μεταπώλησή του στο μέλλον. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη δύο ανοικτά μέτωπα: το πρώτο αφορά τη συμφωνία της ΑΕΚ με τον Μπουονανότε και το δεύτερο την συμφωνία του Αργεντινού μέσου με τον Ισπανικό σύλλογο για την αποζημίωση που θα εισπράξει. Πρόκειται για δύο παραμέτρους του deal, που συνδέονται άμεσα.

Ωστόσο, το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι πως ο Μπουονανότε δείχνει πραγματικά καλή διάθεση μέχρι τώρα στο να λυθούν όλα τα θέματα και να βρεθεί η τελική φόρμουλα που θα τον φέρει στην Αθήνα για τις υπογραφές. Κάτι που στην ΑΕΚ επιδιώκουν να γίνει το συντομότερο δυνατό.

Θετικό κλίμα για Μπουονανότε!