MENU

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης, εξακολουθεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, με τις επαφές του να είναι καθημερινές με τους συνεργάτες του, προκειμένου να βάλουν σε μία σειρά, τα ανοικτά ζητήματα που υπάρχουν εντός του συλλόγου. 

Κύριο μέλημα είναι οι ανανεώσεις των επτά συμβολαίων που λήγουν στο τέλος του μήνα. Ηδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και υπάρχει η ασιοδοξία πως από αύριο κι όλας θα υπάρχουν και ανακοινώσεις. 

Επίσης, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη θα "κλείσει" οριστικά και το θέμα της προετοιμασίας, με τη λύση της Ολλανδίας να προκρίνεται μέχρι στιγμής, ενώ σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές συζητήσεις και εκεί αναμένεται να υπάρξουν νέα. Το σημερινό ραντεβού με τον Γιώργο Μακρή, μετατέθηκε για αύριο, ωστόσο τόσο ο Νίκος Παπαδόπουλος, όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, καθημερινά μιλούν με υποψήφιους στόχους. 

Αλλωστε, επιθυμία του ομογενή επιχειρηματία είναι, μέχρι να αναχωρήσει εκ νέου για τον Καναδά, να έχουν τελείωσει αυτά τα ζητήματα. 

Σε ό,τι αφορά το θέμα της Turkish Airlines, δεν έχει αλλάξει κάτι, με τις δύο πλευρές να ετοιμάζουν τα συμβόλαιο, με τους σχετικούς όρους της συμφωνίας αυτής, προκειμένου, να πάρει σάρκα και οστά, η συμφωνία με την εταιρεία κολοσσό.

Εβδομάδα ανακοινώσεων...