MENU

Στην έκδοση επιστολής όπου και γνωστοποιεί, ότι δεν θα συνεχίσει στην θέση του προέδρου του Παναιγιάλειου, προχώρησε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος των «μελανόλευκων» Πάνος Κουτρόπουλος, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «Σε αυτό το νέο διοικητικό σχήμα εγώ δεν θα συμμετέχω, γι’ αυτό και με την παρούσα επιστολή διευκολύνω την όλη διαδικασία, ευχόμενος στα νέα μέλη τού Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους, θυμίζοντάς τους ότι έρχονται σε ένα σύλλογο με «βαριά φανέλα» και χιλιάδες φιλάθλους που έχουν απαιτήσεις».

Αναλυτικά η επιστολή του:

«Προς Δ.Σ. ΠΑΕ Παναιγιάλειος

Με την παρούσα σάς υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση τού προέδρου της «ΠΑΕ Παναιγιάλειος», μέσω της οποίας υπηρέτησα τον σύλλογο το τελευταίο εξάμηνο. Ανέλαβα τις τύχες τού «μελανόλευκου» συλλόγου σε μια πολύ δύσκολη, κυρίως οικονομικά, εποχή, ίσως τη δυσκολότερη των τελευταίων ετών, χωρίς να σκεφτώ το οποιοδήποτε κόστος, καθώς το μόνο που με ενδιέφερε (και με ενδιαφέρει) είναι αποκλειστικά και μόνο το καλό τής «Μαύρης Θύελλας». Οι δυσκολίες πολλές, όμως θεωρώ πως καταφέραμε αυτό που λίγο πριν την έναρξη του 2016 φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο, δηλαδή την παραμονή τής ομάδας μας στη Football League. Κάτι που επιτεύχθηκε μέσα από επίμονες και επίπονες προσπάθειες, μολονότι αυτοί που παρέμειναν κοντά στην ομάδα ήταν ελάχιστοι.

Μέσα, λοιπόν, σε έξι μήνες καταφέραμε να επαναφέρουμε την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό μας τμήμα, που είχε διαταραχθεί έπειτα από τους διοικητικούς «τριγμούς» από την ξαφνική αποχώρηση του κ. Μορσέντι, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον αποσυντονισμό της όλης προσπάθειας που είχαμε ξεκινήσει το περασμένο καλοκαίρι σε συνεργασία με τον Αιγύπτιο επιχειρηματία. Ξανακερδίσαμε την εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι στο πρόσωπό μας βρήκαν ανθρώπους που ενδιαφέρθηκαν για τα όποια προβλήματά τους, οικονομικής κυρίως υφής, μιας και κύριο μέλημά μας ήταν η εξασφάλιση των συμφωνηθέντων, ούτως ώστε και αυτοί να αισθανθούν ασφαλείς και σίγουροι για το μέλλον τους.

Ο Παναιγιάλειος πλέον αλλάζει σελίδα και εισέρχεται σε μια νέα τάξη πραγμάτων, υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, στο οποίο εισέρχονται άνθρωποι με στόχους και όραμα για την ομάδα μας. Ήδη ετοιμάζεται το νέο διοικητικό συμβούλιο, που αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες και το οποίο θα αναλάβει να οδηγήσει την ιστορική μας ομάδα σε «ασφαλή νερά» και ελπίζουμε σε νέες, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Σε αυτό το νέο διοικητικό σχήμα εγώ δεν θα συμμετέχω, γι’ αυτό και με την παρούσα επιστολή διευκολύνω την όλη διαδικασία, ευχόμενος στα νέα μέλη τού Δ.Σ. καλή επιτυχία στο έργο τους, θυμίζοντάς τους ότι έρχονται σε ένα σύλλογο με «βαριά φανέλα» και χιλιάδες φιλάθλους που έχουν απαιτήσεις.

Κλείνοντας, θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για αυτή τη θέση, τους συνεργάτες μου με τους οποίους πορεύτηκα όλο αυτό το διάστημα, αλλά και τους πολυπληθείς φιλάθλους μας, που συνέχισαν να στηρίζουν την ομάδα, ακόμα και στα δύσκολα. Τέλος, δηλώνω πως παραμένω «στρατιώτης» τού Παναιγιαλείου και πως θα παράσχω όποτε και εάν φυσικά μου ζητηθεί την οποιαδήποτε βοήθεια, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια σεμνότητα που υπηρέτησα το σύλλογο και από τη θέση τού προέδρου της «ΠΑΕ». Ο Παναιγιάλειος πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα!

Μετά τιμής

Πάνος Κουτρόπουλος».

Κουτρόπουλος: «Στο νέο διοικητικό σχήμα δεν θα συμμετέχω»