MENU

Να γράψει ιστορία φιλοδοξεί στον 138 τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Γουότφορντ η Μάντσεστερ Σίτι. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα μετά την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και αυτή του Λιγκ Καπ θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ομάδα που θα κατακτήσει και τους τρεις εγχώριους τίτλους.

Παράλληλα οι «πολίτες» στοχεύουν μεταξύ άλλων να γίνουν η τέταρτη ομάδα που θα κάνει το νταμπλ στις κατακτήσεις των τίτλων, κάτι το οποίο έχουν καταφέρει η Άρσεναλ, η Λίβερπουλ και η Τσέλσι. Όσον αφορά την ομάδα του Χάβι Γκράθια αυτή θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά σε τελικό Κυπέλλου, μετά το 1984 όταν και ηττήθηκε από την Έβερτον με 2-0.

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά η Σίτι δεν μπορεί να υπολογίζει για τον εν λόγω αγώνα, στις υπηρεσίες του Μεντί που είναι απών, ενώ την τελευταία στιγμή θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι των Φερναντίνιο και Ντε Μπρόινε. Στον αντίποδα η Γουότφορντ θα παραταχτεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα καθώς μπορεί ο Χολέμπας να αποβλήθηκε στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με την Γουέστ Χαμ, ωστόσο η FA αποφάσισε να διαγράψει την τιμωρία του.

Θέλει να γράψει ιστορία η Σίτι, έτοιμη για τον τίτλο η Γουότφορντ